Panier

Votre panier est vide.

Le Creuset Gietijzeren Steelpan met Deksel Kersenrood 18cm

Pas en stock
Temporairement indisponible

Informations sur le produit

Deze sauspan is handig wanneer u gerechten maakt die wat meer aandacht vergen. Het gietijzer verwarmt al uw ingrediënten gelijkmatig, of u nu een pittige saus of een delicate room laat sudderen. Het deksel is voorzien van een ventilatiesysteem om oververhitting te voorkomen. Door de twee handige schenkranden kunt u zonder knoeien serveren.

Snelle reiniging: dankzij de lichte geëmailleerde binnenkant is hij eenvoudiger te reinigen.

Heerlijke gerechten: de gietijzeren constructie houdt de warmte vast, zodat het eten gelijkmatig kan bakken en bruinen. Uw overheerlijke creaties blijven bovendien langer warm aan tafel.

Houdt het vocht vast: ons nauwsluitende deksel helpt het vochtgehalte te verhogen en verbetert de smaak, voor perfect bereide gerechten.

Een echte topper: zijn deksel is voorzien van een ventilatiesysteem dat overkoken voorkomt.

Traditioneel uiterlijk: Het houten handvat ziet er stijlvol uit en blijft koel.

Een helpende hand: Dankzij de hulpgreep is hij eenvoudig op te tillen en te verplaatsen van uw kookplaat naar de oven of tafel.

Niet te heet: kook met een constante, lage tot middelhoge warmte om uw gietijzer te beschermen en te genieten van overheerlijke resultaten.

Het allerbeste: onze producten worden gemaakt van de beste materialen in productielocaties over de hele wereld, zodat u de kwaliteit krijgt die u mag verwachten van Le Creuset.

Spécifications

  • EAN
    0024147257592
Poids et dimensions
  • Diamètre
    180 mm
Caractéristiques
  • Couleur
    Rouge
  • Matériel
    Fonte
  • Capacité
    1.8 L
  • Lavable au lave-vaisselle
    Non