Zanussi inbouw gaskookplaat

Toon filters

Tot in de jaren ’80 was op gas koken de meest gebruikelijke manier om te koken. En nog steeds is de gaskookplaat enorm populair, misschien wel nog steeds de meest populaire kookplaat. Dat komt omdat een gaskookplaat meerdere praktische voordelen heeft. Zo heeft dit type kookplaat een lage aanschafwaarde. Bovendien kunnen alle typen pannen op gas gebruikt worden. In tegenstelling tot de meeste andere kookplaten hoeft u bij aankoop van een gaskookplaat niet ook nog eens een nieuwe pannenset te kopen. Uw oude pannenset volstaat gewoon.

Nog een belangrijk voordeel van een (inbouw)gaskookplaat is de precisie waarmee de temperatuur te regelen is. De vlam van een gastoestel is namelijk erg precies te regelen en u heeft direct resultaat. De vlam reageert meteen op uw actie en u hoeft dus niet lang te wachten voordat u iets merkt van een aanpassing in de temperatuur. U kunt uw kookproces op deze manier uitstekend onder controle houden.

Een inbouwgastoestel online bestellen

Wilt u ook graag een gaskookplaat in uw keuken inbouwen? Een inbouwgastoestel bestelt u eenvoudig online bij Art & Craft. Kies uw merk, het aantal branders of kookzones, de breedte en de kleur en we bezorgen uw gewenste inbouwgastoestel al binnen enkele werkdagen bij u thuis. Het inbouwen van uw keuken hoeft dan ook geen vertraging op te lopen. Bovendien bezorgen we gratis en ook levering op de 1e, 2e, of 3e verdieping is mogelijk indien gewenst. Bekijk alle mogelijkheden online!

Naar boven