Wasmachines

Toon filters

Wat zal ik blij zijn als ik mijn nieuwe wasmachine binnen heb. Nu kost het me nog veel tijd om de was te doen. Voordat ik mijn wasmachine aanzet, moet ik kledingstukken met vlekken goed boenen met een speciaal handwasmiddel of zelfs voorweken op de hand. Vooral etensvlekken op kleertjes van de kinderen zijn lastig schoon te wassen.
En omdat de wasmachine de nare geurtjes niet goed uit mijn sportkleding wast, moet ik daar ook eerst een handwasje voor doen. Dat schiet natuurlijk helemaal niet op. En wat denk je van de herrie? Wat een geluid maakt dat oude ding! Om maar niet over de energiekosten te spreken…

Ik stel me mijn ideale wasmachine zo voor:

  •  Super waskwaliteiten, vlekken en geurtjes worden goed uit mijn kleding gespoeld;
  •  Een hoog toerental, zodat de was na het centrifugeren zo droog mogelijk is. Dan hoeft het nog maar even in de droogkast.
  •  Energieklasse A of hoger, fijn voor mijn energierekening;
  •  De trommel moet genoeg capaciteit voor de was van mijn gezin hebben;
  •  Eentje die zo min mogelijk geluid maakt.

Misschien kies ik wel voor een was-droogcombinatie, dat is een wasmachine en droogkast in één. Omdat dit één apparaat is in plaats van twee, bespaar ik aardig wat ruimte. Deze apparaten voldoen ook aan al mijn eisen.

Ik kan niet wachten tot ik mijn nieuwe wasmachine heb. Dat maakt de was doen een stuk prettiger. Naar welke wasmachine ben jij op zoek? Hieronder vind je gegarandeerd wat je zoekt!