Whirlpool elektrische kookplaat inbouw

Toon filters

Art & Craft heeft verschillende kwalitatieve elektrische kookplaten in haar assortiment van merken als Aeg, ATAG en Whirlpool. Nog steeds kiezen veel mensen voor een elektrische kookplaat vanwege de lage aanschafwaarde. De gietijzeren verwarmingselementen worden langzaam warm en koelen langzaam af. Dat heeft als voordeel dat wanneer u de kookplaat uitzet, uw gerecht nog enige tijd warm wordt gehouden. U kunt de kookplaat eenvoudig inbouwen in bijvoorbeeld uw aanrechtblad of kookeiland. De keramische kookplaat en inductiekookplaat zijn de nieuwere varianten op de elektrische kookplaat.

Elektrische kookplaat bestellen

Ook een elektrische kookplaat kunt u online bestellen bij Art & Craft. Dat doet u eenvoudig vanuit uw luie stoel. We bezorgen uw kookplaat al binnen enkele werkdagen bij u thuis. Indien gewenst leveren wij hem zelfs tot aan de derde verdieping, ook als er geen lift aanwezig is. Uw oude toestel nemen we gratis weer mee terug.

Wanneer u nog vragen over één van onze elektrische kookplaten heeft, kunt u deze te allen tijde aan één van onze medewerkers stellen. Onze specialisten staan voor u klaar om u de gewenste informatie te geven of een advies op maat. Samen met u bekijken we graag de mogelijkheden en de beste oplossing(en) voor uw situatie. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen, dat kan zowel telefonisch als per e-mail of door een bezoek te brengen aan één van onze showrooms.

Naar boven