Het is Pinksterenmaandag & wij vieren dit mee! Dit wil zeggen dat je bestelling een dagje later dan voorzien geleverd zal worden. Sluiten

Synology DiskStation DS2015xs

Niet leverbaar
 • Online voorraad Verkrijgbaar op bestelling
 • Online voorraad Verkrijgbaar op bestelling

Beknopte Kenmerken

 • Incl. opslagdrives Nee
 • Ondersteunde types HDD, SSD
 • Aantal bays 8
 • Maximale opslagcapaciteit 48 TB
 • Opslag schijf-interface SATA II, SATA III
Bekijk alle kenmerken

Info

Aangedreven door een geheel nieuwe quad-core CPU en een RAM-module die tot 8 GB kan worden uitgebreid (wordt standaard met 4 GB geleverd), de DS2015xs levert meer dan 1.635.12 MB/s doorvoersnelheid en meer dan 59.180 IOPS.1 De buitengewone prestaties overtreffen ver andere NAS-servers in zijn prijsklasse, en stellen de DS2015xs in staat om een aanzienlijke hoeveelheid verzoeken tot gegevensverwerking te verwerken, die afkomstig zijn van de bedrijfskritische applicaties van een onderneming.

De DS2015xs is voorzien van twee ingebouwde 10 GbE SFP+ poorten en twee 1GbE RJ-45-poorten, die productiviteitgerichte KMO's een supersnelle netwerkverbinding bieden, tegen een fractie van de kosten. Geactiveerd door Link Aggregation ondersteuning, de gemaximaliseerde bandbreedte kan moeiteloos intensieve multitasking aan, zoals gelijktijdig uitvoeren van meerdere applicaties in een gevirtualiseerde omgeving. Voorzien van native SATA III 6Gb/s ondersteuning, de DS2015xs verzekert de optimale dataverwerking onder zware belasting van het systeem.

De vier LAN-poorten met storingsbeheerondersteuning en uitneembare schijven garanderen een continue werking als de schijven vervangen moeten worden of in geval van een onverwachte storing van het LAN. De DS2015xs’ CPU is uitgerust met een passief koelontwerp zodat deze niet afhankelijk is van een speciale koelventilator, wat cruciaal is bij een storing. Net zoals bij de ventilatoren van de harde schijf, wanneer het systeem een defecte ventilator detecteert, zal het ingebouwde redundantiemechanisme de snelheid van de werkende ventilator aanpassen om het systeem voldoende te ventileren.

De DS2015xs kan eenvoudig tot 20 schijven worden uitgebreid, met behulp van de DX1215 uitbreidingseenheid, tot een maximale capaciteit van 120 TB2. Hij kan veilig worden aangesloten op de Synology DX12153, met de hiervoor speciaal ontworpen uitbreidingskabel om een maximale doorvoer te waarborgen.

De RDS2015xs maakt de combinatie van harde schijven en SSD cache mogelijk, hierdoor wordt de efficiëntie van de doorvoer verhoogd, terwijl de kosten per gigabyte worden geminimaliseerd. Met volledige ondersteuning van de SSD-cache biedt de DS2015xs een aanzienlijke vermindering van de I/O-latentie, zonder uw budget te overschrijden. Met een kleine investering kunnen bedrijven profiteren van een aanzienlijke prestatieverbetering van de server.

De Synology DS2015xs worden ondersteund met de Synology 5 jaar beperkte garantie. Met volledige technische ondersteuning en vervangingservice voor hardware maximaliseert de garantie van vijf jaar de 'return on investment' van uw bedrijf. Tijdens de gehele looptijd kunt u genieten van technische ondersteuning via e-mail en telefoon.

De Synology Replacement Service biedt gratis verzending voor vervangseenheden, die de volgende werkdag al kunnen worden verzonden. SRS kan het vervangingsproces van defecte producten versnellen en de downtime minimaliseren.

Synology DiskStation Manager (DSM) is een gestroomlijnd, browser-gebaseerd besturingssysteem dat op elk DiskStation en RackStation is geïnstalleerd, waardoor het beheer van uw Synology NAS moeiteloos verloopt. Met een intuïtieve gebruikersinterface maakt DSM de toegang tot en het delen van uw gegevens intelligenter en eenvoudiger. Met Synology's Package Center kunt u handige add-on paketten downloaden en installeren, die speciaal voor individuele of zakelijke vereisten zijn ontworpen, dit betekent dat u van meer entertainment of betere productiviteit op het werk kunt profiteren.

Met de ondersteuning van Windows AD, LDAP en Domain Trust laat de DS2015xs naadloze accountintegratie toe. De User Home-functie kunt automatisch de map "home" maken, voor elke gebruikersaccount, om de inspanningen van de systeembeheerder te minimaliseren zodat deze niet voor alle accounts de map "home" moet maken. Windows ACL ondersteuning van DS2015xs stelt IT-admistrators in staat om via de vertrouwde Windows gebruikersinterface toegangscontroles te verfijnen en bevoegdheden voor bestanden en mappen op DS2015xs op te stellen. Met compatibiliteit voor belangrijke protocollen kan de DS2015xs de overheadkosten voor serverconfiguratie elimineren en de efficiëntie van IT-beheerders verbeteren.

DS2015xs biedt naadloze opslagoplossingen voor virtualisatie-omgevingen, waaronder VMware, Citrix en Microsoft Hyper-V. Met VMware vSphere® 5 & VAAI integratie helpt DS2015xs specifieke opslagbewerkingen te vereenvoudigen en optimaliseert de rekenkracht in VMware-omgevingen. Windows ODX ondersteuning versnelt de datamanipulatie als de data-overdracht wordt geoffload. iSCSI laat ook SMB-gebruikers de opslag in datacenter opslagarrays consolideren, terwijl hosts de illusie van lokaal verbonden schijven krijgen.

De DS2015xs stelt bedrijven in staat om multi-protocol data kosteneffectief te beheren, door de integratie van file-level (NAS) en block-level (SAN) -opslag in een Unified Storage-systeem. De bestanden kunnen naadloos worden gedeeld via Windows®, Mac® en Linux®-platformen met uitgebreide netwerkprotocolondersteuning (CIFS / SMB, AFP en NFS). De DS2015xs biedt een kosteneffectieve iSCSI-oplossing, waardoor grote bedrijven hun opslag kunnen consolideren in datacenter storage arrays. Met Thin Provisioning beschikbaar voor file-level iSCSI LUN kunt u maximaal gebruik maken van de opslagruimte door voorzieningen te oversubscriben en de opslagruimte laten toenemen, indien nodig.

De DS2015xs verhoogt het gemak van het verplaatsen en kopiëren van gegevens in een gevirtualiseerde omgeving, met behulp van de functies - LUN Backup, LUN Snapshot en LUN Clone. De DS2015xs biedt iSCSI LUN back-up op storage niveau, zonder extra kosten. Synology LUN Clone en LUN Snapshot nemen slechts 1/1000 van de oorspronkelijke grootte in, wat het gebruik van de opslagruimte sterk optimaliseert. Met LUN Snapshot van Synology kunt u tot 256 momentopnames per LUN maken met point-in-time technologie zonder dat dit de systeemprestatie beïnvloedt. Door aan servers in een VMware vSphere of Windows-omgeving een betere ondersteuning aan te bieden, kunnen IT-managers een gegarandeerde VM status en gegevensconsistentie verwachten, via application-consistent snapshots.

Voor bedrijven die meer dan een Synology NAS server bezitten, biedt CMS flexibiliteit en gemak aan IT-beheerders om deze vanaf één punt te beheren. Via een eenvoudige interface krijgt u een duidelijk zicht op het gebruik van middelen en logboeken, waardoor u problemen onmiddellijk kunt aanpakken. Met groepsbeleiden kan CMS u helpen bij uw dagelijkse taken. Zodra er een NAS aan een groep wordt toegevoegd, zal deze automatisch de regels aannemen en zich als bedoeld gedragen, zonder extra configuratie.

Met uitgebreide cloud-oplossingen laat de DS2015xs uw eigen privécloud maken. Cloud Station is het perfecte pakket om bestanden op verschillende apparaten te synchroniseren. De bestanden kunnen in de offline modus worden bewerkt en later met Cloud Station gesynchroniseerd, die 32​historische versies opslaat, zodat u een bestand terug naar de vorige versie kunt herstellen of verwijderde bestanden kunt herstellen. Met de mobiele app DS cloud wordt elke wijziging aan een bestand automatisch gesynchroniseerd met uw smartphones en tablets. Bedrijven met vestigingen op meerdere locaties kunnen Synology's 2-weg-synchronisatie tussen verschillende DiskStations gebruiken, zodat de werknemers op verschillende locaties in real-time over dezelfde informatie beschikken. IT-administrators kunnen zelf afzonderlijke mappen kiezen die u met verschillende apparaten wilt synchroniseren. Dit kan handmatig of automatisch op grond van bestandsformaat en grootte. Mappen die worden gesynchroniseerd met Cloud Station worden versleuteld op DSM - niemand krijgt toegang zonder de privécode.

Ononderbroken beschikbaarheid is een belangrijk doel voor alle ondernemingen. DS2015xs biedt Synology High Availability (SHA)-technologie die een actieve en een passieve server in een high-availability cluster combineert, waarbij de laatste altijd gespiegeld wordt aan de eerste. Shared Folder Sync kan gegevens in real-time repliceren naar een andere Synology NAS op een externe locatie, dit biedt uw bedrijf het Recovery Time Objective (RTO) voor snel herstel na een ramp. Met meerdere LAN poorten zorgt de DS2015xs voor redundantie bij onverwachte netwerkfouten.

DS2015xs biedt geavanceerde beveiligingsmaatregelen om u te beschermen tegen mogelijke beveiligingsproblemen Security Advisor analyseert de systeeminstellingen, wachtwoordsterkte, netwerkvoorkeuren en verwijdert alle mogelijke malware. AppArmor blokkeert schadelijke programma's zodat deze geen toegang krijgen tot onbevoegde systeembronnen. U kunt ook het vertrouwensniveau in Package Center aanpassen om te voorkomen dat pakketten van onvertrouwde bronnen worden geïnstalleerd, zodat uw NAS is beveiligd tegen onbekende of gevaarlijke bestanden. Daarnaast biedt de DS2015xs andere security add-ons, zoals AES-codering, verificatie in twee stappen, IP-blokkeren & lijst met toegestane IP's, Antiviruspakketten, firewall en bescherming tegen DoS-aanvallen.

Reviews

Dit product is nog niet beoordeeld!
Schrijf een review Schrijf een review en ontvang €5,- korting bij je volgende bestelling

Kenmerken

Opslagmedia
 • Incl. opslagdrives Nee
 • Ondersteunde types HDD, SSD
 • Aantal bays 8
 • Maximale opslagcapaciteit 48 TB
 • Opslag schijf-interface SATA II, SATA III
 • Schijfgrootte 2.5/3.5 "
 • RAID support Ja
 • Hot-swap drive bays Ja
 • Ondersteunde bestandsystemen ext4
 • Type NAS
Processor
 • Processormodel AL514
 • Processor familie Annapurna Labs
 • Frequentie van processor 1.7 GHz
 • Aantal processorkernen 4
Geheugen
 • Intern geheugentype DDR3
 • Werkgeheugen (RAM) 4 GB
 • Ondersteund maximum RAM 8 GB
 • Geheugenslots 2
Netwerk
 • Ethernet LAN Ja
 • Ethernet snelheid 10,100,1000 Mbit/s
 • Wi-Fi Nee
 • DHCP client Nee
 • DHCP server Nee
 • Wake-on-LAN Ja
 • Ondersteunde netwerkprotocollen CIFS, AFP, NFS, FTP, WebDAV, CalDAV, iSCSI, Telnet, SSH, SNMP, VPN, PPTP, OpenVPN, L2TP
Poorten & interfaces
 • Aantal Ethernet poorten 2
 • USB aansluiting Ja
 • Aantal USB 3.0-poorten 2
Design
 • Type koeling Actief
 • Kleur Zwart
 • Aantal ventilatoren 2
 • Ventilator diameter 120 mm
 • LED-indicatoren Ja
Prestatie
 • Type Storage server
 • Backup-functie Ja
 • Geluidsniveau 24.1 dB
Energie
 • Vermogenstoevoer locatie Ingebouwd
 • Capaciteit voedingsunit (PSU) 250 W
 • Typisch stroomverbruik 47.44 W
 • AC invoer voltage 100-240 V
 • AC invoer frequentie 50/60 Hz
Gewicht en omvang
 • Breedte 340 mm
 • Diepte 233 mm
 • Hoogte 157 mm
 • Gewicht 5210 g
Inhoud van de verpakking
 • Meegeleverde kabels AC, LAN (RJ-45)
Eisen aan de omgeving
 • Temperatuur, in bedrijf 5 - 35 °C
 • Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf 5 - 95 procent
 • Temperatuur bij opslag -20 - 60 °C
Certificaten
 • RoHS compliance Ja
 • Certificering FCC, CE, BSMI