Sony TA-A1ES

€ 1.998,90
Verkrijgbaar op bestelling
 • Online voorraad Verkrijgbaar op bestelling
 • Online voorraad Verkrijgbaar op bestelling
14 dagen de tijd om te retourneren

Niet tevreden met je aankoop? Gelukkig kan je meestal je artikel retourneren. Dit is wel enkel mogelijk binnen de 14 dagen na ontvangst van je product. We rekenen er op dat we je artikel terug in dezelfde, ongebruikte staat ontvangen.

Ontdek meer
Veilig kopen met BeCommerce

Art & Craft is gecertificeerd met het BeCommerce kwaliteitslabel. Dit wil zeggen dat wij gecontroleerd zijn door de onafhankelijke organisatie, Bureau Veritas Certification Belgium NV.

Groot assortiment & 2 showrooms

Groot assortiment & 2 showrooms

Ontdek meer

Beknopte Kenmerken

 • Vermogen (Per kanaal) 80 W
 • Signaal/ruis-verhouding 100 dB
 • Geschikt voor Thuis
 • Kleur Zilver
 • Speaker kanalen 2
Bekijk alle kenmerken

Info

Audioversterkers met hoge resolutie van de nieuwste generatie


Audio met hoge resolutie: Audio met hoge resolutie brengt uw digitale muziekbeleving naar een hoger niveau. Met audio met hoge resolutie kan analoge muziek sneller in digitale muziek worden omgezet dan naar cd, namelijk met 24-bits/192 kHz, in plaats van 16-bits/44,1 kHz naar cd. Hierdoor is de geluidskwaliteit beter dan de geluidskwaliteit van cd's, waardoor u dichter in de buurt komt van het geluid van de originele studio-opnamen..

FET-invoerbuffer: De versterker is voorzien van een FET-invoerbuffer en een eigen circuit voor de voorversterker. Hierdoor nemen de effecten van vervorming af, terwijl de geluidskwaliteit van de audio met hoge resolutie toeneemt..

Optimale gain-volumeregeling: We hebben de algemene geluidskwaliteit verbeterd door de afwijking in de gain die bij conventionele versterkers optreedt te beperken door het elektronische volume met een speciale bufferversterker te combineren..

Intelligente BIAS-regeling: De ingebouwde intelligente BIAS-regeling regelt de BIAS op basis van de positie van het volume. Hierdoor is de versterker in staat een veld met een goede lineariteit van transistoren te gebruiken zonder warmte te genereren, zodat de geluidskwaliteit altijd goed blijft..

Vereenvoudigd elektrisch circuit: Vereenvoudigde eindtrapschakelingen met minder transistoren maken emittorweerstanden, spoelen en condensators overbodig. Hierdoor treedt minder vervorming op en is de kwaliteit van de muziek beter. De versterker heeft een hoger uitgangsvermorgen, zodat u de muziek harder kunt zetten en kunt genieten van geweldige, niet-vervormde audio met hoge resolutie..

Goede aansluitingen: Slechte aansluitingen kunnen van grote invloed zijn op de geluidskwaliteit. De nieuwe schroefaansluitingen, met hoogwaardige pinnen en pitch van 18 mm, zorgen voor een stevige aansluiting tussen de versterker en de randapparatuur, waardoor de kans op slecht geluid minder groot is..

Onafhankelijke HP-AMP: De populariteit van hoogwaardige hoofdtelefoons neemt gestaag toe. In reactie op deze groeiende populariteit bevat deze versterker een eigen, speciaal versterkingselement voor een optimale gain die overeenkomt met de impedantie van de hoofdtelefoon..

Reviews

Dit product is nog niet beoordeeld!
Schrijf een review Schrijf een review en ontvang €5,- korting bij je volgende bestelling

Kenmerken

Audio
 • Vermogen (Per kanaal) 80 W
 • Signaal/ruis-verhouding 100 dB
Technische details
 • Geschikt voor Thuis
 • Kleur Zilver
 • Speaker kanalen 2
 • Impedantie 4 Ohm
Sony TA-A1ES

Sony TA-A1ES

€ 1.998,90
Verkrijgbaar op bestelling