Sony SS-CS5 - Zwart

Niet leverbaar
  • Online voorraad Verkrijgbaar op bestelling
  • Online voorraad Verkrijgbaar op bestelling

Beknopte Kenmerken

  • Type Boekenplank
Bekijk alle kenmerken

Info

Ervaar een groots geluid


Hi-res audio voor uitzonderlijk geluid: Haal meer uit uw digitale muziekcollectie met hi-res audio. Door muziek vast te leggen met een hogere snelheid dan op cd en zo zowel het aantal geluidsfragmenten per seconde als de nauwkeurigheid van de bitrate van elk sample te verhogen, is hi-res audio een bijna perfecte weergave van muziek. Geniet van elke ademhaling en subtiele wending voor een werkelijk emotionele ervaring..

3-weg speakers met 3 drivers voor betere helderheid: Hoor natuurlijke diepte en complete helderheid in al uw audio. De boekenplankspeakers met drie drivers bevatten een robuuste MRC-woofer van 130 mm voor een dynamisch basgeluid, een tweeter van 25 mm en een supertweeter van 19 mm, ontworpen voor hi-res audio. Dankzij hun compacte vormgeving en een ingangsvermogen van maximaal 100 W zijn deze speakers echt de ideale aanvulling voor elke kamer..

Supertweeters vergroten uw geluidsweergave: Voel uw favoriete muziek met precisie en balans door de hele kamer stromen. Deze speakers bevatten nieuwe supertweeters met een breed bereik. Hoge tonen worden nauwkeurig gereproduceerd door middel van een ruimtelijke geluidsweergave—u kunt zelfs horen waar de instrumenten zich bevinden—zodat u het gevoel hebt dat u er echt bij bent..

Verbeterde geluidsdruk bij kleinere tweeters: Lage geluidsdruk is een veelvoorkomend probleem bij kleine tweeters en kan leiden tot ongebalanceerd geluid. Deze speakers zijn tweeters met hoge geluidsdruk, bereikt door middel van verschillende technieken voor gewichtsreductie, waaronder de integratie van een krachtiger magneetcircuit en een lichtere CCAW (verkoperde aluminium draad) in de spreekspoel..

High-precision tweeter voor natuurgetrouw geluid: Hoor de energie en passie van de zanger in alle nummers. De soft dome-hoofdtweeter van 25mm heeft polyestervezels voor een natuurgetrouwer, authentieker geluid. Nauwkeurige akoestische afstemming met behulp van geavanceerd geluidsabsorberend vilt elimineert geluidsdruk in de tweeters, voor natuurlijk klinkende zang..

De woofer van 130 mm verbetert de lage frequenties: Dit speakersysteem is uitgerust met een nieuw ontwikkelde woofer van 130 mm voor een diepe, stabiele bas. Dankzij een mica-cellulair diafragma met foam produceert het zowel krachtige bastonen als de fijnere details die vereist zijn voor heldere stemmen en dialogen in het middenbereik..

Met mica versterkte cellulaire conus voor niet-vervormde audio: De perfecte partner voor de basmuziek van nu. Veel speakers worden gemaakt met papieren conussen die naar verloop van tijd verbuigen en slijten, waardoor het geluid vervormt. De wooferconussen van lichte en stevige MRC-vezel (Mica Reinforced Cellular) zijn stug. Ze behouden hun vorm, zelfs bij hoge druk en snelheid, waardoor u de bas nog harder kunt zetten zonder dat de geluidskwaliteit er onder lijdt..

Rijke akoestiek dankzij een sterke kast: De geheel houten kasten met poorten zijn gemaakt voor een volle akoestiek. Ongewenste trillingen worden gedempt en geabsorbeerd dankzij een stevige constructie met inwendige naden, versterkt met een stevige houten structuur. Onze ontwerpers hebben ook het type en de plaatsing van het inwendige geluidsabsorberende materiaal geoptimaliseerd om resonantie van de behuizing op te vangen en nauwkeurig af te stemmen..

Tapse randen op het voorpaneel houden het geluid helder: Het elimineren van onnodige ruis van de geleidingsplaat en kast is essentieel voor hoogwaardige prestaties. Dankzij de enigszins taps toelopende randen op het voorpaneel wordt randdiffractie onderdrukt, voor een heldere en natuurlijke geluidsweergave..

Eersteklas onderdelen, eersteklas geluid: Slechte aansluitingen kunnen van grote invloed zijn op de geluidskwaliteit. Dat is de reden waarom deze speakers uitsluitend eersteklas onderdelen bevatten: inductoren met luchtkern in de tweeters, een siliconen staalplaat in de woofer, de dikst mogelijke wikkelmaterialen en hoogwaardige filmcondensatoren. Hoor en geniet van elke nuance van hi-res audio met de details die het verdient..

Houten afwerking—sterk en stijlvol: Deze speaker heeft een strakke zwarte afwerking die perfect in de meeste moderne interieurs past. Het houtfineer behoudt zijn vorm ook goed, zodat het geluid niet wordt beïnvloed door veranderingen in temperatuur en vochtigheid..

Hoogwaardige structuur voor heldere muziekweergave: Deze speakers hebben een stevige basis. Een sterke behuizing met poorten zorgt voor rijke, volle akoestiek. Het basreflex-kanaal aan de achterzijde van de speaker onderdrukt ongewenste ruis en verbetert de weergave van laagfrequente tonen..

Compact boekenplankontwerp voor kleine ruimten: Deze kleine boekenplankspeakers zijn zeer compact en ruimtebesparend en passen goed in krappe ruimten. Ondanks het compacte formaat bieden ze een brede frequentierespons tot 53 Hz, waardoor ze een ideale keuze zijn wanneer u niet wilt inboeten op geluidskwaliteit..

Reviews

Dit product is nog niet beoordeeld!
Schrijf een review Schrijf een review en ontvang €5,- korting bij je volgende bestelling

Kenmerken

Overige specificaties
  • Type Boekenplank