Sony Dac Hoofdtelefoonversterker Pha-3Ac

€ 799,-
Verkrijgbaar op bestelling
  • Online voorraad Verkrijgbaar op bestelling
  • Online voorraad Verkrijgbaar op bestelling
14 dagen de tijd om te retourneren

Niet tevreden met je aankoop? Gelukkig kan je meestal je artikel retourneren. Dit is wel enkel mogelijk binnen de 14 dagen na ontvangst van je product. We rekenen er op dat we je artikel terug in dezelfde, ongebruikte staat ontvangen.

Ontdek meer
Veilig kopen met BeCommerce

Art & Craft is gecertificeerd met het BeCommerce kwaliteitslabel. Dit wil zeggen dat wij gecontroleerd zijn door de onafhankelijke organisatie, Bureau Veritas Certification Belgium NV.

Groot assortiment & 2 showrooms

Groot assortiment & 2 showrooms

Ontdek meer

Beknopte Kenmerken

Info

Benader de klank van het origineel


Geniet van uw muziek zoals de artiest het heeft bedoeld met audio met hoge resolutie: Haal meer uit uw digitale muziekcollectie met audio met hoge resolutie. Met audio met hoge resolutie kan muziek sneller worden vastgelegd dan mogelijk is met een cd, namelijk met 32 bits/384 kHz in plaats van 16 bits/44,1 kHz. Hierdoor benadert de geluidskwaliteit het geluid van de originele studio-opnamen en geniet u van uw muziek zoals de artiest die had bedoeld..

Superieur geluid met een speciale USB-DAC-versterker: Met de speciale USB-DAC-versterker die uw hoofdtelefoon verbindt met een compatibele pc, smartphone of Walkman®, kunt u genieten van nog betere streaming van audio met hoge resolutie. De versterker neemt de functies voor het verwerken en converteren van digitale gegevens en het versterken van geluid middels een ingebouwde versterker over van uw draagbaar apparaat..

Veelzijdige ondersteuning voor DSD- en PCM-codering: Met ondersteuning voor de coderingsindelingen DSD (Direct Stream Digital) en 384-kHz/32-bits PCM (Pulse Code Modulation) kunt u genieten van authentiek, origineel geluid dat dichter in de buurt komt van het geluid van de originele studio-opname. Beide indelingen digitaliseren de analoge bron: DSD legt geluidsgegevens vast als een reeks waarden van één bit (inclusief 24-bits/192-kHz, DSD2.8, DSD128 en DSD64) met een hoge samplesnelheid van maximaal 5,6 MHz (128 keer de samplesnelheid van cd). PCM neemt daarentegen digitaal samples van de originele audiobron en converteert het signaal vervolgens in binaire cijfers die 'bits' heten..

Meerdere aansluitingen voor veelzijdig luisterplezier: Altijd goed verbonden met deze USB-DAC-versterker. Met de twee micro-USB-poorten kunt u het apparaat opladen en ook op uw Xperia™-smartphone, Walkman® of pc aansluiten. Er is ook een optische connector die een PCM-ingang van maximaal 24 bits/192 kHz ondersteunt: perfect als u een AV-ontvanger wilt aansluiten. Sluit de versterker aan via een stereo-ingang of gebruik de meegeleverde gebalanceerde kabel om de versterker op een gebalanceerde mini-audio-aansluiting aan te sluiten. De linker- en rechteringangen zorgen voor rijk, gebalanceerd geluid..

Brede frequentierespons voor extra heldere harmonieën: Het brede frequentiebereik van 10 Hz tot 100 kHz is ontworpen voor de grote verscheidenheid aan muziekstijlen van deze tijd. In het hoge spectrum van 100 kHz kunt u genieten van geweldig heldere vocale melodieën, subtiele audioharmonieën en tonale overgangen en voelt u geluid dat u niet kunt horen. Dit is met name belangrijk voor audio met hoge resolutie, die in tegenstelling tot cd- en mp3-muziek wel hoge frequenties tot 100 kHz ondersteunt voor realistischer geluid dat meer emoties opwekt..

Schaal mp3-nummers op met DSEE-HX: Kies voor meer dan cd-kwaliteit. DSEE-HX bouwt voort op onze eigen DSEE-technologie en schaalt gecomprimeerde audiobestanden op naar een niveau dat dichter bij audio met hoge resolutie ligt. Door de subtiele details van de originele opname te herstellen die tijdens het compressieproces verloren zijn gegaan, levert de DSEE HX een rijke audio-ervaring van studiokwaliteit..

Gebalanceerde audio vermindert interferentie: Met een meegeleverde gebalanceerde 4-draads aansluiting en dubbel snoer van zilver-koper wordt de audiokanaalscheiding verbeterd voor een beter geluid. In tegenstelling tot conventionele hoofdtelefoonsnoeren, die een aarddraad delen, bevat dit snoer draden voor links, rechts en afzonderlijke aarddraden voor beide kanalen, zodat u minder vervorming en interferentie hoort..

Klaar voor gebruik met een scala aan kabels: Alles zit in de doos zodat u meteen kunt beginnen, inclusief digitale kabels voor Apple- en Walkman®-apparaten, een micro-USB-kabel voor Android- en Xperia™-apparaten, een analoge kabel voor mp3-spelers, een USB-oplaadkabel en een siliconen band zodat u de versterker gemakkelijk aan uw muziekspeler kunt vastmaken..

Reviews

Dit product is nog niet beoordeeld!
Schrijf een review Schrijf een review en ontvang €5,- korting bij je volgende bestelling

Kenmerken

Technische details
  • Kleur Zwart
Sony Dac Hoofdtelefoonversterker Pha-3Ac

Sony Dac Hoofdtelefoonversterker Pha-3Ac

€ 799,-
Verkrijgbaar op bestelling