Toon filters
  • Sonos banner

Wat is Sonos?

Sonos is het draadloze Home Sound System dat alle kamers van je huis vult met perfect klinkende muziek, films en tv. Stream via WiFi. Speel af waar je zin in hebt. Versterk elk moment van de dag met intens en sensationeel geluid.

Sonos - Hoe meer kamers, hoe beter.

Hoe meer kamers, hoe beter.

Je leven beperkt zich niet tot één kamer. Dus waarom je muziek wel? Je voelt de kick van een Sonos-systeem pas echt als je meerdere speakers toevoegt. Ineens speel je in elke kamer een andere track. Of je groepeert je speakers en blaast je hele huis in één keer omver met een sensationele sound.

Geluid dat je omver blaast.

Neem onze woofers en tweeters: die zijn compleet op maat gemaakt. Passend bij de unieke architectuur van die specifieke speaker. Het brein is zo slim, dat hij precies herkent waar je hem plaatst en de klank daarop aanpast. Dat noemen we Trueplay. Een eigen tuningtechniek die ervoor zorgt dat al je muziek altijd even goed klinkt, waar jij je speaker ook neerzet.

Sonos - Geluid dat je omver blaast.
Sonos - The Home Sound System

Direct al je muziek

Muziek waar je maar wil. Stekker in het stopcontact. Even wachten op je WiFi en je bent klaar om te rocken. Dat is alles. Geen kabels. Geen lastige software. Geen kleine lettertjes of ander gedoe.

WiFi, geen Bluetooth.

Klaar om je huis met muziek te vullen? WiFi is de beste keuze. Sonos streamt muziek via je netwerk, niet je telefoon of tablet. Je hoeft geen noot meer te missen.

Sonos - Extreme aandacht voor details.

Extreme aandacht voor details.

Geen kant-en-klaar-spul bij ons. Elke Sonos-speaker is een zorgvuldig ontworpen combinatie van op maat gemaakte componenten en zelf ontwikkelde software.

Sonos - Spotify

Spotify & Sonos.

Gebruik rechtstreeks al je eigen Spotify-afspeellijsten en andere favoriete luisterfuncties.

Lees meer

Sonos - Trueplay Speaker Tuning

Trueplay speaker tuning

Elke kamer klinkt anders.
En met Trueplay heb je overal een geweldige sound.

Lees meer

Sonos - Sonos App

Download de app.

Kies een kamer.
Selecteer een track.
Druk op afspelen.

Lees meer