Siemens inbouwvaatwassers met zichtbaar bedieningspaneel

Toon filters

Met een inbouwvaatwasser met zichtbaar bedieningspaneel in de kleur die u mooi vindt, kunt u eenvoudig vanaf de buitenkant de vaatwasser bedienen. De vaatwasser is netjes ingebouwd en de voorkant kunt u nog bekleden met hetzelfde frontje als de rest van uw keuken. Zo wordt het één geheel.

Onze inbouwvaatwassers met zichtbaar bedieningspaneel zijn in verschillende varianten verkrijgbaar. U heeft voor het bestekcompartiment bijvoorbeeld de keuze uit een lade of een mand. Ook varieert het aantal couverts van 6 tot 15 couverts. Verder is er nog verschil in geluidsniveau en energieklasse. Alle inbouwvaatwassers bij Art & Craft hebben energieklasse A of hoger, waardoor u altijd verzekerd bent van een zuinige vaatwasser met zichtbaar bedieningspaneel.

Inbouwvaatwasser met uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Bekijk het complete aanbod inbouwvaatwassers met zichtbaar bedieningspaneel eenvoudig online bij Art & Craft. We verkopen enkel A-merken als Miele en Bosch met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Door onze vaatwassers met elkaar te vergelijken op de punten die u belangrijk vindt, zult u al snel tot een keuze komen over welke inbouwvaatwasser het beste bij uw wensen aansluit.

Online bestellen bij Art & Craft is zeer eenvoudig. U kunt veilig kopen, heeft 14 dagen de tijd om te retourneren en 2 jaar garantie. Uw inbouwvaatwasser wordt snel, gratis en vakkundig bij u thuis geleverd. Zelf afwassen is dus binnenkort al verleden tijd!

Naar boven