Siemens 1-deurskoelkasten

Toon filters

Bij volledig integreerbare apparaten wordt de koelkastdeur praktisch onzichtbaar want u kunt hem volledig bekleden in het design van uw keuken. De koelkast sluit zo naadloos aan bij de rest van uw keuken. U kunt in ons aanbod eenvoudig filteren op deur op deur, een decorkader of glijsysteem. Zo vindt u beslist een model 1-deurskoelkast dat bij u en uw keukeninterieur past.

Een 1-deurskoelkast komt altijd van pas

1-deurskoelkasten zijn ideaal voor uw dagelijkse benodigdheden, maar ook als extra koelkast in de schuur bijvoorbeeld. Wanneer u een feestje of iets dergelijks heeft, kunt u eenvoudig al uw extra drank kwijt. Zeker wanneer het warm is, is het fijn als u uw drank goed koel kunt houden, evenals eventuele hapjes voor uw gasten.

Bekijk ons ruime assortiment 1-deurskoelkasten op uw gemak en ontdek de vele mogelijkheden. U bent ook van harte welkom in één van onze showrooms. Hier staan onze medewerkers voor u klaar om met u mee te denken over de best passende oplossing voor uw huis en keuken. Zij kennen de verschillende modellen en mogelijkheden als geen ander en geven u dan ook graag passend advies. Onze 1-deurskoelkasten staan overzichtelijk opgesteld in onze showrooms zodat u iedere koelkast van binnen en van buiten kunt bekijken. Natuurlijk kunt u uw vragen ook altijd telefonisch of per e-mail aan ons stellen!

Naar boven