Severin airfryers

Toon filters

Een airfryer is multifunctioneel. U kunt hem gebruiken om bijvoorbeeld frietjes in te bakken, maar ook om worstenbroodjes, kippenvleugeltjes of vis op een gezondere manier te bereiden. U kunt het zo gek niet bedenken of het is te bereiden in een airfryer. Grillen, bakken, roosteren en braden worden optimaal gecombineerd in deze alles-in-één oplossing.

Wat vindt u belangrijke eigenschappen voor een airfryer? Vindt u het bijvoorbeeld fijn als het mandje in de vaatwasmachine schoon te maken is? Of is een geïntegreerde timer voor u ideaal zodat u het eten er tijdig uit kunt halen? Wilt u graag een extra laag in uw multicooker zodat u er nog meer etenswaren in kwijt kunt? Van 0 tot 2 kg kunt u kwijt in één van de airfryers van Art & Craft.

Airfryer online bestellen

Loopt het water u al bijna in de mond? Bekijk dan op uw gemak het uitgebreide aanbod airfryers van Art & Craft. Bekende merken als Philips en Delonghi zorgen ervoor dat u de hoogste kwaliteit, een zuinig apparaat en een scherpe prijs mag verwachten. En dat in combinatie met de uitstekende service van Art & Craft. Wij bezorgen uw airfryer gratis en vakkundig bij u thuis. Wanneer u vandaag nog bestelt, heeft u uw apparaat over het algemeen morgen al in huis!

Heeft u nog vragen over ons aanbod of onze service? Neem dan vrijblijvend telefonisch of per e-mail contact met ons op.

Naar boven