Sekonic Litemaster L478DR-PX - Phottix

€ 345,58
Verzending binnen
2-3 werkdagen
  • Online voorraad Verzending binnen
    2-3 werkdagen
  • Online voorraad Verzending binnen
    2-3 werkdagen
14 dagen de tijd om te retourneren

Niet tevreden met je aankoop? Gelukkig kan je meestal je artikel retourneren. Dit is wel enkel mogelijk binnen de 14 dagen na ontvangst van je product. We rekenen er op dat we je artikel terug in dezelfde, ongebruikte staat ontvangen.

Ontdek meer
Veilig kopen met BeCommerce

Art & Craft is gecertificeerd met het BeCommerce kwaliteitslabel. Dit wil zeggen dat wij gecontroleerd zijn door de onafhankelijke organisatie, Bureau Veritas Certification Belgium NV.

Groot assortiment & 2 showrooms

Groot assortiment & 2 showrooms

Ontdek meer

Info

Litemaster Pro L-478DR - Phottix (SEL478DRPX)

De Sekonic Litemaster L478DR-PX werd samen met Phottix ontwikkeld en is een lichtmeter voor zowel fotografie als ciné. Het compacte design komt onmiddellijk vertrouwd over en is eenvoudig in gebruik. Het 2,7" kleurenscherm toont omgevings- of flitslicht en alle andere info op een duidelijke begrijpbare manier.

Alle Phottix flitsen kunnen draadloos worden getriggerd. Via het touch screen van de L478DR-PX kunnen de afzonderlijke groepen geselecteerd worden en gemeten.  Het diafragmagetal verschijnt in het centrum van het scherm. Maar de lichtmeting van elke individuele groep wordt ook weergegeven zodat verschillende lichtratio's gemakkelijk bepaald kunnen worden. Zodra alle lichtinstellingen voor elke individuele groep in orde zijn, kan een totale lichtmeting uitgevoerd worden.

De L478DR-PX is compatibel met alle Phottix flitsen en radio's die gebruik maken van het Strato II protocol. Hietoe behoren de Strato, Strato II en Atlas II radio's en Indra360, Indra500 en Mitros+ flitsers.

De L478DR-PX wordt ook ondersteund door Sekonics data transfer software. Deze meet het dynamisch bereik van uw camera voor de meest exacte controle van licht en belichting.  Zodra de data is opgemeten en ingeladen, d.m.v. Exposure Profile Target, kan de L478 reflecterende of opvallende lichtmetingen uitvoeren, exact gekalibreerd naar uw specifieke camera.

Reviews

Dit product is nog niet beoordeeld!
Schrijf een review Schrijf een review en ontvang €5,- korting bij je volgende bestelling
Sekonic Litemaster L478DR-PX - Phottix

Sekonic Litemaster L478DR-PX - Phottix

€ 345,58
Verzending binnen
2-3 werkdagen