Sekonic Litemaster L478DR-EL - Elinchrom Skyport

€ 379,-
Binnenkort opnieuw beschikbaar
  • Online voorraad Binnenkort opnieuw beschikbaar
14 dagen de tijd om te retourneren

Niet tevreden met je aankoop? Gelukkig kan je meestal je artikel retourneren. Dit is wel enkel mogelijk binnen de 14 dagen na ontvangst van je product. We rekenen er op dat we je artikel terug in dezelfde, ongebruikte staat ontvangen.

Ontdek meer
Veilig kopen met BeCommerce

Art & Craft is gecertificeerd met het BeCommerce kwaliteitslabel. Dit wil zeggen dat wij gecontroleerd zijn door de onafhankelijke organisatie, Bureau Veritas Certification Belgium NV.

Groot assortiment & 2 showrooms

Groot assortiment & 2 showrooms

Ontdek meer

Info

Litemaster Pro L-478DR - Elinchrom Skyport (SEL478DREL)

De Sekonic Litemaster L478DR-EL, die samen met Elinchrom werd ontwikkeld, is een lichtmeter voor zowel fotografie als ciné. Het compacte design komt onmiddellijk vertrouwd over en is eenvoudig in gebruik. Het 2,7" kleurenscherm toont omgevings- of flitslicht en alle andere info op een duidelijke begrijpbare manier.

Alle Elinchrom flitsen kunnen draadloos worden ingesteld en getriggerd. Via het touch screen van de L478DR-EL kunnen de afzonderlijke groepen 1 - 4 geselecteerd worden en per 1/10de stop ingesteld.  Het diafragmagetal voor het gemeten licht verschijnt in het centrum van het scherm. Maar de lichtmeting van elke individuele groep wordt ook weergegeven zodat verschillende lichtratio's gemakkelijk bepaald kunnen worden. Zodra alle lichtinstellingen voor elke individuele groep in orde zijn, kan een totale lichtmeting uitgevoerd worden.

De L478DR-EL is compatibel met alle Elinchrom flitsen die gebruik maken van het EL-Skyport systeem.

De L478DR-EL wordt ook ondersteund door Sekonics data transfer software. Deze meet het dynamisch bereik van uw camera voor de meest exacte controle van licht en belichting.  Zodra de data is opgemeten en ingeladen, d.m.v. Exposure Profile Target, kan de L478 reflecterende of opvallende lichtmetingen uitvoeren, exact gekalibreerd naar uw specifieke camera.

Reviews

Dit product is nog niet beoordeeld!
Schrijf een review Schrijf een review en ontvang €5,- korting bij je volgende bestelling
SEL478DREL-sel478drel-4_4

Sekonic Litemaster L478DR-EL - Elinchrom Skyport

€ 379,-
Binnenkort opnieuw beschikbaar