Samyang 35mm T1.3 cine Fuji X

Niet leverbaar
  • Online voorraad Verkrijgbaar op bestelling
  • Online voorraad Verkrijgbaar op bestelling

Info

Film in het duister met de 35mm T1.3

De Samyang 35mm T1.3 AS UMC CS is een handmatig scherp te stellen standaardobjectief ontworpen voor mirrorless camera’s met een APS-C of MFT sensors. Met een lage vervorming en een universeel  inzetbare beeldhoek kunnen filmers zich creatief uitleven en hoge kwaliteit video-opnamen maken. De maximale lensopening van T 1.3 maakt het mogelijk om zelfs onder zeer donkere omstandigheden te filmen.

Voor het ontwerp is gebruik gemaakt van Samyang’s uitzonderlijke optische know-how. De Samyang 35mm TF1.3 heeft negen glazen lenselementen in zeven groepen, inclusief een extra low dispersion lenselement (ED) en twee glazen asferische lensdelen (ASP). Deze zorgen voor een minimalisering van ongewenste lichtverstrooiing en leveren een hoge resolutie van het centrum tot in de hoeken. Dit objectief is ook voorzien van Samyang’s Ultra Multi Coating (UMC) om de lichtdoorlating te optimaliseren en het ontstaan van flare en ghosting tegen te gaan. Het objectief heeft ook een korte minimale scherpstelafstand van slechts 38 cm. Bij gebruik van de volle opening T1.3 is het daardoor mogelijk om het hoofdonderwerp geheel los te maken van de achtergrond, ideaal voor bijvoorbeeld portretten.

De 9 diafragmabladen zijn ontworpen om een bijna ronde diafragma-opening te creëren voor het geven van een zeer fraaie bokeh. De behuizing van de Samyang 35mm T1.3 AS UMC CS is, door gebruikt te maken van een hoge sterkte aluminiumlegering, compact en toch stevig. De grote 62mm diameter filtermaat brengt een maximale hoeveelheid licht in het objectief om zo het beste gebruik te maken van het bestaande licht.

Samyang’s unieke Cine mogelijkheden
De Samyang Cine serie objectieven staat meer precies videowerk toe door T markeringen. Doordat het objectief voorzien is van een gekartelde scherpstelring is het standaard te gebruiken met een follow focus systeem. U kunt het diafragma stil en soepel veranderen met de ontkoppelde traploze diafragmaring. Ook staan de afstandsschaal en T-nummers op beide zijden van het objectief voor extra gemak bij het filmen. Tot slot zijn alle Samyang Cine objectieven van gelijke lengte en gelijke kleurtemperatuur, zodat ze zonder problemen verwisseld kunnen worden tijdens het filmen.

Reviews

Dit product is nog niet beoordeeld!
Schrijf een review Schrijf een review en ontvang €5,- korting bij je volgende bestelling