Samyang 20mm T1.9 VDSLR Sony E-mount

Niet leverbaar
  • Online voorraad Verkrijgbaar op bestelling
  • Online voorraad Verkrijgbaar op bestelling

Info

Full-Frame ultragroothoek verbreed uw horizon

De Samyang 20mm T1.9 ED AS UMC is een hoge kwaliteit, lichtsterke vast brandpunt ultragroothoekobjectief voor camera’s met een Full-Frame of APS-C formaat sensor. Het is ideaal voor Full-Frame camera's, die met een hoge kwaliteit groothoek perfect reportages, landschappen of architectuur willen filmen, zelfs bij weinig licht. De scherpte is uitstekend, zelfs bij grote diafragma-openingen. Het grootte en zeer lichtsterke T1.9 diafragma stelt u bovendien in staat om te filmen met een zeer kleine scherptediepte.

De Samyang 20mm T1.9 ED AS UMC is een handmatig scherp te stellen objectief. De handmatige scherpstelring is breed en loopt soepel zodat het inzetbaar is in de meeste cine én fotografische toepassingen. Voor nauwkeurige scherpstelling op zeer korte afstand of in kritieke situaties, adviseren we het gebruik van de live view mode. Verder biedt de Samyang 20mm T1.9 een fraaie bokeh, door toepassing van een 7 bladig diafragma. De geavanceerde optische constructie van de Samyang 24mm bestaat o.a. uit 3extra lage dispersie glasdelen (ED), waarvan 2 a-sferische. De Samyang Ultra Multi Coated (UMC) zorgt voor de beste lichttransmissie en vermindering van ghosting en flare.Het objectief heeft ook een ultra korte minimale scherpstelafstand van slechts 20cm. Bij gebruik van de volle opening T/1.9 is het daardoor mogelijk om het hoofdonderwerp geheel los te maken van de achtergrond.

Samyang ‘s unieke Cine mogelijkheden
De Samyang Cine serie objectieven staat meer precies videowerk toe door T markeringen. Doordat het objectief voorzien is van een gekartelde scherpstelring is het standaard te gebruiken met een follow focus systeem. U kunt het diafragma stil en soepel veranderen met de ontkoppelde traploze diafragmaring. Ook staan de afstandsschaal en T-nummers op beide zijden van het objectief voor extra gemak bij het filmen. Tot slot zijn alle Samyang Cine objectieven van gelijke lengte en gelijke kleurtemperatuur, zodat ze zonder problemen verwisseld kunnen worden tijdens het filmen

Reviews

Dit product is nog niet beoordeeld!
Schrijf een review Schrijf een review en ontvang €5,- korting bij je volgende bestelling