Russell Hobbs  Retro
Russell Hobbs  Retro

Russell Hobbs

Russell Hobbs "Retro"

---

’Deze hedendaagse ontbijtcollectie met een charmante retro twist is verkrijgbaar in Ribbon Red, Classic Noir en Vintage Cream. Het chique retro ontwerp en de stijlvolle afwerking van deze producten heeft veel moderne snufjes die moeilijk te evenaren zijn. De producten hebben niet alleen een smaakvolle uitstraling, maar biedt ook veel praktische opties; een stijlvolle toevoeging aan elke keuken.

Broodrooster

---

Hoe jij je toast ook het liefste hebt, met de chique Retro Vintage Cream broodrooster heb je het helemaal onder controle. Licht geroosterd of juist liever goudbruin, met de variabele instelling voor de bruiningsgraad geniet je altijd van de perfecte toast.

De broodrooster heeft zelfs een slimme afloopklok, zodat je kunt zien hoe lang het nog duurt.

---

Ontdek meer

Russell Hobbs Waterkoker Retro Rood
Russell Hobbs Waterkoker Retro Rood

Waterkoker

---

De chique Russell Hobbs Retro Ribbon Red waterkoker is uitgerust met de modernste technische snufjes en heeft ook een smaakvolle uitstraling.

Deze moderne waterkoker met charmante retrolook heeft een snelkookfunctie waarmee je in slechts 55 seconden* een kop kokend water hebt. Dit is ideaal als je snel warm water nodig hebt of als je maar één kop zet.

Hij heeft een inhoud van 1,7 liter, wat ruim voldoende is voor zes koppen en hem zeer geschikt maakt voor gezinnen.

---

Ontdek meer

Koffiezet

---

Achter zijn retrostijl gaan allerlei innovatieve functies schuil die bedoeld zijn om je koffiezetbeleving én de smaak van het eindresultaat te verbeteren.

Dit geweldige koffiezetapparaat maakt tijdens het zetten gebruik van een geavanceerd sproeisysteem voor verbeterde extractie en een betere koffiesmaak. De sproeikop besprenkelt de koffie in het filter gelijkmatig. Dit voorkomt verspilling.

Omdat de koffie beter benut wordt, smaakt je verse filterkoffie nog lekkerder.

---

Ontdek meer

Russell Hobbs Koffiezet Zwart Retro