Rowenta Stoomijzer Autosteam DW4120 OP=OP

Niet leverbaar
  • Online voorraad Verkrijgbaar op bestelling
  • Online voorraad Verkrijgbaar op bestelling

Info

Gemakkelijk & efficiënt strijken
3 AUTOMATISCHE STANDEN

3 automatische temperatuur- en stoomstanden: DELICAAT, NORMAAL & MAX” voor een eenvoudige selectie afhankelijk van het soort stof

De Rowenta Autosteam levert gemakkelijk efficiënte resultaten. Deze heeft 3 gebruiksvriendelijke automatische temperatuur- en stoomstanden en een Microsteam 300 LASER-strijkzool met een precisietip voor een goede stoomverdeling.

Rowenta AUTOSTEAM stoomstrijkijzer DW4120 - donkerblauw
Gemakkelijk strijken met efficiënte resultaten dankzij de 3 automatische temperatuur-/stoomstanden per soort stof: FIJN, NORMAAL of MAX • Efficiënte strijksessies en een goede stoomverdeling dankzij de unieke, gepatenteerde Microsteam 300 LASER-strijkzool • Goede stoomstoot voor hardnekkige kreukels • Langdurige prestaties en duurzaam dankzij hoogwaardig roestvrij staal en een anti-kalkinstelling • Druppelstop om stoffen te beschermen tegen vlekken • Verticale stoomfunctie voor fijne en grote kledingstukken, pakken en gordijnen

EENVOUDIG GEWELDIGE STRIJKRESULTATEN
De Rowenta Autosteam levert geweldige strijkresultaten op verschillende kledingsoorten. Het strijkijzer is gebruiksvriendelijk dankzij de 3 temperatuurstanden met automatisch aangepaste stoomafgifte en een sterke stoomstoot voor hardnekkige kreukels. De Microsteam 300 LASER-strijkzool met een precisietip zorgt voor een goede stoomverdeling. De strijkzool is voorzien van hoogwaardige roestvrij staal voor meer duurzaamheid en een anti-kalkstand voor langdurige prestaties. De druppelstop en verticaal stomen maken het geheel af en zorgen ervoor dat de Rowenta Autosteam het ideale strijkijzer is.

Efficiënt strijken
Continue stoomafgifte van 35g/min om efficiënt te strijken en een krachtige stoomstoot van 140g om hardnekkige kreukels op met name droge en dikke stoffen weg te strijken, indien nodig met behulp van de spray.

Goede stoomverdeling
Unieke, gepatenteerde Microsteam300 LASER-strijkzool met 300 microgaatjes voor een goede stoomverdeling. Dankzij de tip met profiel zijn moeilijk bereikbare plekken gemakkelijker en precies te strijken.

Energiebesparing
De ecomodus bespaart tot 20% energie, in vergelijking met het energieverbruik bij de maximale stoomafgifte. Deze stoomafgifte is afgestemd op alle gebruikelijke kleding.

Langdurige prestaties
De strijkzool van hoogwaardig roestvrij staal zorgt voor langdurige prestaties en een goed glijvermogen. Het geïntegreerde anti-kalksysteem voorkomt kalkaanslag in het strijkijzer en de anti-kalkstand zorgt ervoor dat de stoomprestaties en strijkresultaten langdurig behouden blijven.

Geen watervlekken op de stof
De druppelstop voorkomt watervlekken op de stof, bij het strijken op lage temperatuur.

Krasbestendigheid
De laser-afwerking van de strijkzool zorgt voor een perfecte krasbestendigheid.

Eenvoudig verticaal stomen
Dankzij de verticale-stoomfunctie is het gemakkelijk om fijne en grote kledingstukken te stomen. Ideaal om kreukels uit pakken of andere hangende kleding of gordijnen te krijgen.

Prettig strijken
De comforthandgreep zorgt voor een fijne grip.

Reviews

Dit product is nog niet beoordeeld!
Schrijf een review Schrijf een review en ontvang €5,- korting bij je volgende bestelling