Ricoh GH 3 Adapter + Zonnekap

€ 59,-
Verzending binnen
1-2 werkdagen
 • Online voorraad Verzending binnen
  1-2 werkdagen
 • Online voorraad Verzending binnen
  1-2 werkdagen
14 dagen de tijd om te retourneren

Niet tevreden met je aankoop? Gelukkig kan je meestal je artikel retourneren. Dit is wel enkel mogelijk binnen de 14 dagen na ontvangst van je product. We rekenen er op dat we je artikel terug in dezelfde, ongebruikte staat ontvangen.

Ontdek meer
Veilig kopen met BeCommerce

Art & Craft is gecertificeerd met het BeCommerce kwaliteitslabel. Dit wil zeggen dat wij gecontroleerd zijn door de onafhankelijke organisatie, Bureau Veritas Certification Belgium NV.

Groot assortiment & 2 showrooms

Groot assortiment & 2 showrooms

Ontdek meer

Reviews

Gemiddelde score
8 / 10 :
 • 8 / 10 :
  Door: op

  Er valt weinig over te zeggen dan dat de GH-3 nodig is indien u de GW-3 voorzetlens wenst te gebruiken. Daarnaast is de GH-3 een zonnekap maar het maakt dat de Ricoh niet meer in de broekzak past.

  Ik gebruik de GH-3 eveneens omdat de adapter een 49mm schoefdraad geeft (voor de voorzetlens) en hier kan je dus eveneens filters op gebruiken zoals een polarisatie filter of, in mijn geval, ND-filters om zo tot een lange sluitertijd te komen.

  Verder is de adapter en de zonnekap gemaakt van hard plastic, klikt het in elkaar en ziet er stevig uit. Het kunnen gebruiken van filters op de Ricoh geeft een meerwaarde aan de camera.