Philips GC025/00 3X Cartridge Ironcare

€ 29,99
Verzending binnen
1-2 werkdagen
  • Online voorraad Verzending binnen
    1-2 werkdagen
Veilig kopen met BeCommerce

Art & Craft is gecertificeerd met het BeCommerce kwaliteitslabel. Dit wil zeggen dat wij gecontroleerd zijn door de onafhankelijke organisatie, Bureau Veritas Certification Belgium NV.

14 dagen de tijd om te retourneren

3 opties :
- Breng je artikel naar de winkel
- Je zorgt zelf voor het transport
- Wij halen je artikel op en sturen het terug (kostprijs €13.99)

Groot assortiment & 2 showrooms

Groot assortiment & 2 showrooms

Ontdek meer
Productinformatie

  • Philips Antikalkcartridge GC025 is geschikt voor het IronCare-waterontkalkingsfilter GC024.
  • De antikalkcartridge is geschikt voor het waterontkalkingsfilter en zorgt ervoor optimale filterresultaten en een geweldige stoomproductie.

Tot 3 maanden strijken

Door het verschil in de hardheid van het water en het aantal strijkbeurten per week, kan de levensduur van uw cartridge variëren. Met 1 cartridge kunt u tot wel drie maanden strijken.

Ultrasnelle filtratie

Door het speciale ontwerp van de cartridge stroomt het water snel door de cartridge, waardoor u snel kunt beginnen met strijken. Plaats IronCare naast u, zodat u uw strijkijzer op ieder moment kunt aanvullen. Zo hoeft u niet steeds naar de kraan te lopen en uw strijkijzer onder de kraan te houden.

Gelijkmatig stoomniveau

Gedemineraliseerd water van IronCare helpt voorkomen dat kalk zich snel ophoopt binnen in de zoolplaat en boiler van het strijkijzer. De stoomopeningen worden niet geblokkeerd door kalkdeeltjes. Hierdoor blijft er altijd stoom uit uw strijkijzer komen, wat uw strijkervaring aangenamer maakt.

Vervangbare cartridges

De kleurverandering van de cartridge zal geleidelijk verschijnen, in overeenstemming met de hoeveelheid behandeld water, van boven naar beneden. Naarmate u de cartridge langer gebruikt, zult u zien dat de kleur langzaam van blauw in bruin verandert. Vervang uw cartrige wanneer de kleur helemaal bruin is geworden, zodat u bent verzekerd van een optimaal presterend apparaat.

Voorkomt kalkafzetting

De extra doeltreffende cartridge helpt kalkafzetting voorkomen. Terwijl u strijkt, zal uw dure jurk niet worden verpest door kalkresten. U zult er goed uitzien met goed gestreken kleding.

Geschikt voor IronCare

De vervangende cartridge zorgt voor optimale prestaties van uw IronCare-waterontkalkingsfilter.

99% kalkvrij* gefilterd water

Het ionenwisselaarhars in de cartridge filtert 99%* van de kalkaanslag uit het kraanwater. Zo bent u verzekerd van water waarmee u kunt strijken. *Minder dan 25 l waterbehandeling bij 8,4 dH

Bekijk alle informatie Bekijk minder informatie
Specificaties
Technische details
  • Vervangende filtercartridge 3
  • Kleur Blauw
Reviews

Er zijn nog geen reviews voor dit product

Philips GC025/00 3X Cartridge Ironcare

Philips GC025/00 3X Cartridge Ironcare

€ 29,99
Verzending binnen
1-2 werkdagen