Peugeot 500108 Annecy - 18cm - Cheese mill - White ABS

Niet leverbaar
  • Online voorraad Verkrijgbaar op bestelling
  • Online voorraad Verkrijgbaar op bestelling

Info

Over PEUGEOT   De Peugeot peper- en zoutmolens hebben de voorkeur van alle chef-koks. Het onderscheid van de molens van Peugeot zit in het maalwerk. Op basis van de specifieke eigenschappen van de diverse kruiden, heeft Peugeot een eigen maalwerk ontwikkeld voor iedere soort. Op deze manier kan het beste uit de kruiden naar boven worden gehaald. Zo heeft Peugeot eigen maalwerken voor peper en zout.

De geschiedenis van Peugeot begint in de 19e eeuw met de fabricage van onder andere peper- en koffiemolens. Nu 200 jaar later is de Peugeot molen nog steeds een onmisbaar gereedschap in de keukens van de grootste chef-koks.

Het maalwerk voor pepermolens is uitgerust met een dubbele rij schroefvormige tanden die de peperbolletjes vastnemen en ze naar beneden brengen en daar blokkeert om ze perfect te malen. Een gepatenteerde behandeling beschermt het staal tegen corrosie zonder haar scherpte en slijtvastheid te verminderen.    Het Peugeotmaalwerk voor zoutmolens is ontwikkeld om grof, droog zeezout te malen. Het maalwerk is vervaardigd uit roestvrij staal en dus ongevoelig voor aantasting door het zout. Het maalwerk is specifiek afgestemd op het malen van óf peper óf zout. U kunt dus geen zout in een pepermolen malen. Hierdoor zal het maalwerk volledig vast roesten.

u’Select: Een unieke innovatie. Wat betreft zout en peper heeft iedereen zijn eigen voorkeur voor het op smaak brengen van gerechten. Peugeot heeft dit met het gepatenteerde systeem, dat eenvoudig instelbaar is, een stuk gemakkelijker gemaakt.Van grof vergruisde peper- en zoutkorrels tot de fijnste maling: het systeem biedt diverse maalstanden. U hoeft slechts de ring aan de basis van de molen in de gewenste stand te draaien. Elke stand komt overeen met een bepaalde maalgraad. De maat van de korrels verandert niet tijdens het gebruik.

Reviews

Dit product is nog niet beoordeeld!
Schrijf een review Schrijf een review en ontvang €5,- korting bij je volgende bestelling