Peugeot 30582 PARIS PRESTIGE - Pepper - 110cm - Black lacque

€ 900,-
In bestelling
Veilig kopen met BeCommerce

Art & Craft is gecertificeerd met het BeCommerce kwaliteitslabel. Dit wil zeggen dat wij gecontroleerd zijn door de onafhankelijke organisatie, Bureau Veritas Certification Belgium NV.

14 dagen de tijd om te retourneren

3 opties :
- Breng je artikel naar de winkel
- Je zorgt zelf voor het transport
- Wij halen je artikel op en sturen het terug (kostprijs €13.99)

Groot assortiment & 2 showrooms

Groot assortiment & 2 showrooms

Ontdek meer

Info

Deze unieke pepermolen ‘Paris Prestige’ is maar liefst 110 cm hoog en staat symbool voor de wereld van Peugeot, al twee eeuwen fabrikant van de beste peper- en zoutmolens ter wereld. De molen is voorzien van een logo in metaal als herinnering aan Peugeot's oorsprong in staalbewerking. En het hout getuigt van de verbondenheid van Peugeot aan haar oorsprongsgebied: de Franche-Comté. Het staal en hout vormen samen een perfecte harmonie. De 'limited edition' van deze authentieke molen staat garant voor exclusiviteit. 

De pepermolen is gemaakt uit gelakt beukenhout en voorzien van het unieke Peugeot maalwerk, dat is gemaakt uit gehard en gesmeed staal. De grofheid van de maling is in te stellen door de knop bovenop de molen te verdraaien. Peugeot heeft voor iedere specerij een eigen maalwerk, dat het beste uit de specerij haalt. Op het functioneren van het maalwerk geldt maar liefst levenslange garantie. De molen wordt geleverd in een stijlvolle houten vensterdoos.

Reviews

Dit product is nog niet beoordeeld! Wees de eerste en maak kans op een waardebon van €100 voeg een review toe
Peugeot 30582 PARIS PRESTIGE - Pepper - 110cm - Black lacque

Peugeot 30582 PARIS PRESTIGE - Pepper - 110cm - Black lacque

€ 900,-
In bestelling