Parrot Skycontroller voor Bebop drone - blauw

€ 529,-
Tijdelijk niet beschikbaar
(indicatief 15 werkdagen)
  • Online voorraad Tijdelijk niet beschikbaar
    (indicatief 15 werkdagen)
Veilig kopen met BeCommerce

Art & Craft is gecertificeerd met het BeCommerce kwaliteitslabel. Dit wil zeggen dat wij gecontroleerd zijn door de onafhankelijke organisatie, Bureau Veritas Certification Belgium NV.

14 dagen de tijd om te retourneren

3 opties :
- Breng je artikel naar de winkel
- Je zorgt zelf voor het transport
- Wij halen je artikel op en sturen het terug (kostprijs €13.99)

Groot assortiment & 2 showrooms

Groot assortiment & 2 showrooms

Ontdek meer

Info

Stuur de Bebop Drone aan via de twee uiterst nauwkeurige joysticks. Met de joypad rechtsboven kan de hoek van de camera over 180° ingesteld worden°. Met de joypad linksboven kunt u via de applicatie navigeren in 'First Person View' (FPV). We willen piloten graag een complete FPV-ervaring bieden. De FreeFlight 3 App en Skycontroller zijn op dit moment compatibel met FPV-brillen met HDMI-aansluiting, zoals de Zeiss Cinemizer of de Sony Personal Viewer. En binnenkort voor nog veel meer brillen!

4 nieuwe manieren om je Parrot Bebop Drone aan te sturen met Skycontroller !
1. Bestuur de Bebop Drone alleen met de Skycontroller en profiteer van een groter wifi®-bereik
2. Bestuur de Bebop Drone met de Skycontroller en de smartphone of tablet (niet meegeleverd) en profiteer van meer controle dankzij de speciale wifi-verbinding voor de korte afstand.
3. Bestuur de Bebop Drone met de Skycontroller en met een op de HDMI-poort aangesloten FPV-bril (niet meegeleverd), en geniet via FPV van streaming video van de Bebop Drone camera ondersteund door vliegdata (afstand, hoogte, koers, horizonbeheersing, accuvermogen en nog veel meer)
4. Bestuur de Bebop Drone met de Skycontroller, FPV-bril (niet meegeleverd) en een smartphone of een tablet (niet meegeleverd) en geniet van een nog intensere vliegervaring. Geniet samen van uw vliegervaring door de video stream van de Bebop Drone te delen met vrienden via uw smartphone of tablet!

Intuïtieve besturing met de app Freeflight 3
Met de Bebop Drone kunt u beschikken over een gratis besturingsapp voor smartphone of tablet. Freeflight 3 is beschikbaar voor iOS en Android. De ergonomie is ontwikkeld met het oog op een groot gebruiksgemak, zodat de piloot zich volledig kan overgeven aan het plezier van het vliegen. In het startscherm heeft de piloot toegang tot de basisfuncties: besturing, foto's/video's, vliegplan, Cloud 'Pilot Academy"...

Freeflight 3 biedt een ruime keuze van instellingen: snelheid, maximale hoogte, vliegmodus (snelheidsmeter, virtuele joystick..). Freeflight 3 biedt ook functionaliteiten die uitsluitend voor uw plezier zijn, zoals flips uitvoeren met een klik! De foto- en videostream van Bebop wordt real time gesynchroniseerd met uw smartphone. Stuur de mooie opnames naar Facebook of Instagram. In een handomdraai deelt u uw ervaringen via uw YouTube-kanaal!

Kenmerken

Design
  • Kleur Blauw

Reviews

Dit product is nog niet beoordeeld! Wees de eerste en maak kans op een waardebon van €€ 100 voeg een review toe
Parrot Skycontroller voor Bebop drone - blauw

Parrot Skycontroller voor Bebop drone - blauw

€ 529,-
Tijdelijk niet beschikbaar
(indicatief 15 werkdagen)