Parrot MKi stuurwielbediening Unika

€ 71,94
Verzending binnen
1-2 werkdagen
  • Online voorraad Verzending binnen
    1-2 werkdagen
  • Online voorraad Verzending binnen
    1-2 werkdagen
14 dagen de tijd om te retourneren

Niet tevreden met je aankoop? Gelukkig kan je meestal je artikel retourneren. Dit is wel enkel mogelijk binnen de 14 dagen na ontvangst van je product. We rekenen er op dat we je artikel terug in dezelfde, ongebruikte staat ontvangen.

Ontdek meer
Veilig kopen met BeCommerce

Art & Craft is gecertificeerd met het BeCommerce kwaliteitslabel. Dit wil zeggen dat wij gecontroleerd zijn door de onafhankelijke organisatie, Bureau Veritas Certification Belgium NV.

Groot assortiment & 2 showrooms

Groot assortiment & 2 showrooms

Ontdek meer

Info

Parrot UNIKA is een interface die wordt geïnstalleerd om de bediening aan het stuur van uw voertuig aan te sluiten op een Parrot hands-free systeem uit de serie MKi & ASTEROID. Zo profiteert u van alle functies van uw Parrot hands-free systeem en hebt u deze op elk moment bij de hand. Intelligent: compatible met elk type stuurbediening.
Universeel: past in de meeste autos*.
Eenvoudig: de installatie is eenvoudig en snel.
Geïntegreerd: de Parrot UNIKA oplossing is geïntegreerd en dus
onzichtbaar in de auto.

 Bediening van uw Parrot hands-free systeem

Houdt uw handen aan het stuur terwijl u telefoneert en bedien uw muziek makkelijk en op elk moment. De Parrot UNIKA geeft u toegang tot alle functies van uw hands-free systeem door middel van toetscombinaties, wat de configuratie van uw stuurbediening ook is. Bijvoorbeeld, als u één maal drukt op "Volume +" kunt u een
binnenkomend telefoongesprek aannemen

Ultrasnelle installatie

De universele kabel van Parrot UNIKA is in een oogopslag aan te sluiten op uw Parrot hands-free systeem en de interface van uw auto. Een controlelampje geeft aan als uw Parrot UNIKA interface juist is geïnstalleerd tijdens de aansluiting.

Een uitgebreide compatibiliteit

De Parrot UNIKA interface functioneert met alle communicatieprotocollen CAN-bus of met weerstand van het type R-Ladder. Om zich aan te passen aan de ontwikkeling van de markt, kan Parrot UNNIKA eenvoudig worden geupdate .

Reviews

Dit product is nog niet beoordeeld! Wees de eerste en maak kans op een waardebon van € 100 voeg een review toe
Parrot MKi stuurwielbediening Unika

Parrot MKi stuurwielbediening Unika

€ 71,94
Verzending binnen
1-2 werkdagen