Parrot AR-Drone 2 - Power edition

€ 285,-
Tijdelijk niet beschikbaar
(indicatief 15 werkdagen)
  • Online voorraad Tijdelijk niet beschikbaar
    (indicatief 15 werkdagen)
Veilig kopen met BeCommerce

Art & Craft is gecertificeerd met het BeCommerce kwaliteitslabel. Dit wil zeggen dat wij gecontroleerd zijn door de onafhankelijke organisatie, Bureau Veritas Certification Belgium NV.

14 dagen de tijd om te retourneren

3 opties :
- Breng je artikel naar de winkel
- Je zorgt zelf voor het transport
- Wij halen je artikel op en sturen het terug (kostprijs €13.99)

Groot assortiment & 2 showrooms

Groot assortiment & 2 showrooms

Ontdek meer
Productinformatie

In deze gloednieuwe versie zitten nieuwe zwarte Hullen voor zowel binnen als buiten waardoor de drone een stoerdere uitstraling krijgt. Tevens wordt deze drone gelijk geleverd met 2 maal het nieuwe type HD 1500 batterij van Parrot. Door deze HD batterij wordt de speelduur met 50% verlengt. Om de set compleet te maken zitten er ook nog 3 sets extra propellers in in 3 verschillende kleuren + een tooltje om ze te wisselen.

De AR Drone 2.0 special Power Edition is de nieuwste versie van de populaire AR Drone 2.0. Het is een quadrocopter welke te besturen is met een Iphone, Ipad, Ipod touch en Android tablets en smartphones die beschikken over een WiFi netwerk.

Door het ingebouwde stabiliteitsprogramma is de AR Drone zeer eenvoudig te vliegen en kan iedereen hem eenvoudig besturen. Met een druk op de knop stijgt de AR Drone op en blijft hij een meter boven de grond stil zweven. Je kan hem dan besturen door je smartphone of tablet te bewegen of via de knopjes op je scherm. Wil je landen dan klik je op landen en maakt de AR Drone automatisch een rustige landing.

De AR Drone 2.0 beschikt over een 720p HD camera en een VGA camera ingebouwd. een camera is aan de voorkant gemonteerd zodat je op het scherm kunt zien waar u heen vliegt en de tweede camera zit aan de onderkant bevestigd. Deze camera's kunnen gebruikt worden om foto's te maken maar ook om filmpjes in HD Kwaliteit mee op te nemen. Via het menu in de applicatie kunt u de foto's en video's ook nog eens direct uploaden naar YouTube en Facebook. Zo kun je dus alle mooie gemaakte beelden direct delen met vrienden.

Bekijk alle informatie Bekijk minder informatie
Reviews

Er zijn nog geen reviews voor dit product

Parrot AR-Drone 2  - Power edition

Parrot AR-Drone 2 - Power edition

€ 285,-
Tijdelijk niet beschikbaar
(indicatief 15 werkdagen)