Opgelet: Om u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn wordt er momenteel aan onze telefooncentrale gewerkt.
Hierdoor kunnen we tijdelijk onbereikbaar zijn via telefoon. U kan wel mailen naar [email protected] Sluiten

Nikon WU-1a Wifi Transmitter voor D3200, D5200, P520

€ 66,80
Verzending binnen
1-2 werkdagen
 • Online voorraad Verzending binnen
  1-2 werkdagen
14 dagen de tijd om te retourneren

Niet tevreden met je aankoop? Gelukkig kan je meestal je artikel retourneren. Dit is wel enkel mogelijk binnen de 14 dagen na ontvangst van je product. We rekenen er op dat we je artikel terug in dezelfde, ongebruikte staat ontvangen.

Ontdek meer
Veilig kopen met BeCommerce

Art & Craft is gecertificeerd met het BeCommerce kwaliteitslabel. Dit wil zeggen dat wij gecontroleerd zijn door de onafhankelijke organisatie, Bureau Veritas Certification Belgium NV.

Groot assortiment & 2 showrooms

Groot assortiment & 2 showrooms

Ontdek meer

Beknopte Kenmerken

 • Intern Nee
 • Hostinterface USB
 • Plug and play Ja
 • Kleur Zwart
 • Kleur Zwart
Bekijk alle kenmerken

Info

De WU-1a draadloze mobiele adapter is een USB-dongle waarmee u een draadloze verbinding tot stand kunt brengen tussen de D3200 en een mobiel smartapparaat. U kunt de adapter gebruiken om foto's en films direct naar een smartphone of tablet over te zetten of om uw spiegelreflexcamera op afstand te bedienen via uw smartapparaat.

Waar u ook bent, met de adapter kunt u beelden probleemloos overzetten: u hoeft geen verbinding te maken met een externe Wi-Fi-hotspot en de adapter wordt van stroom voorzien door de camera. Of u nu foto's en films naar uw smartapparaat wilt verzenden om ze vervolgens te kunnen delen, of dat u beelden wilt overzetten om ruimte vrij te maken op de geheugenkaart van de camera, u kunt dit allemaal met gemak doen. U kunt met de adapter ook uw spiegelreflexcamera op afstand bedienen. Daarom is de adapter een slimme accessoire als u een zelfportret wilt maken of beelden vooraf op een grotere tablet wilt bekijken voordat u de opname maakt.

Draadloze mobiele adapter voor compacte digitale spiegelreflexcamera's met ingebouwde Wi-Fi-verbinding. Maakt een directe verbinding tussen een digitale spiegelreflexcamera van Nikon en een smartphone of tablet mogelijk.

Stroomvoorziening via de camera: geen batterijen nodig.

Eenvoudige overdracht: foto's en films van hoge kwaliteit kunnen direct vanaf uw camera naar een smartapparaat worden verzonden; zo kunt u ze gemakkelijk delen via sociale media, uploaden naar een service voor het delen of opslaan van foto's of verzenden via e-mail.

Camerabediening op afstand: met de WU-1a kunt u uw camera op afstand bedienen via uw smartapparaat. Perfect voor zelfportretten en groepsfoto's.

Beelden vooraf bekijken of de compositie samenstellen op uw smartapparaat: gebruik uw smartphone of tablet om beelden vooraf te bekijken wanneer u opnamen op afstand maakt, of profiteer van het grotere scherm van uw tablet om de compositie van ingewikkeldere opnamen samen te stellen.

Gemakkelijke back-up: maak ruimte vrij op de geheugenkaart van uw camera door foto's en films op uw smartapparaat op te slaan.

Compatibiliteit: de WU-1a ondersteunt momenteel Android OS 2.3 of hoger voor smartphones en Android OS 3.0 of hoger voor tablets.

Software: via Google Play kunt u gratis de Wireless Mobile Adapter Utility naar uw smartapparaat downloaden.

Gemakkelijke firmware-updates: firmware-updates kunnen gemakkelijk via uw smartapparaat worden uitgevoerd.

Reviews

Dit product is nog niet beoordeeld!
Schrijf een review Deel je mening en maak kans op een waardebon van € 100

Kenmerken

Poorten & interfaces
 • Intern Nee
 • Hostinterface USB
Prestatie
 • Plug and play Ja
Design
 • Kleur Zwart
Technische details
 • Kleur Zwart
Nikon WU-1a Wifi Transmitter voor D3200, D5200, P520

Nikon WU-1a Wifi Transmitter voor D3200, D5200, P520

€ 66,80
Verzending binnen
1-2 werkdagen