Nu 10% extra korting op alle outlet | Gebruik kortingscode Outlet10 Sluiten

Hasselblad pakt groots uit

Terug naar overzicht

De Hasselblad X1D is 's werelds eerste spiegelloze digitale middenformaatcamera. Met een gewicht van minder dan de helft van een conventionele middenformaatcamera en vervaardigd uit duurzame materialen van hoge kwaliteit, het design is geïnspireerd op het originele V-systeem.

De body is weer- en stofdicht en zo geschikt voor buitenwerk. Door het spiegelloze body design en de centrale leessluiter is dit een zeer stille en discrete camara.

50MP CMOS-sensor

De X1D is uitgerust met de beproefde 50MP CMOS sensor. De 44 x 33mm chip biedt een aanzienlijke verbetering in beeldkwaliteit in vergelijking met full frame en andere kleinere sensor formaten. De sensor levert 16bit met 14 stops dynamisch bereik om zo de maximale beeldkwaliteit te bereiken. In combinatie met de uitgebreide sluitertijd en ISO-bereik is deze sensor geschikt voor het vastleggen van adembenemende details, zelfs in slechte lichtomstandigheden.

Full HD video-opname

Naast hoge-resolutie foto's kan de X1D ook Full HD 1080p video opnemen bij 25 fps. Video kan in H.264 gecomprimeerd formaat worden opgeslagen voor grotere flexibiliteit bij het bewerken met verschillende software opties. Voor meer video-opname mogelijkheden biedt de X1D 3,5 mm audio-ingang en uitgang, evenals een mini-HDMI-poort voor monitoring.

Dual Card Slots

De X1D heeft dubbele SD media card slots voor maximale opslag mogelijkheid en flexibiliteit en ondersteunt SD kaarten van het typer UHS-1 en UHS-2. Dit type mediakaart is een industriestandaard met zeer goede data transfer rates en brede compatibiliteit met bestaande kaartlezers. Opslag opties omvatten:

  • Sla beelden op kaart 1 op, wanneer deze vol is gebruik kaart 2.

Toekomstige firmware-updates zullen addditonale opties uitvoeren:

  • Beelden tegelijk op twee kaarten opslaan als back-up,

  • Sla beelden op kaart 1 op als RAW, sla beelden op kaart 2 op als JPEG.

Wi-Fi en GPS

Met de ingebouwde WiFi kunt u uw beelden direct terugkijken op een iOS smartapparaat zoals een iPhone of iPad. Ook kunt u de camera op afstand bedienen en via een 30fps liveview feed het beeld van uw camera op afstand bekijken. GPS is ook een standaard functie waarmee u geotagging kunt toevogen aan uw beelden.

High Resolution Touch display

Het nieuwe 3,0" display biedt verschillende aanraakingsgevoelige opties, waaronder het toekennen van negen favoriete functies aan de Touch-knoppen. De 920k dots resolutie en nauwkeurige beeldweergave leveren heldere, kleurechte beelden en een hoogwaardige live view.

Gelinkte producten

Video

Afbeeldingen