Miele TKB 150 WP Droogautomaat

€ 804,78
Tijdelijk niet beschikbaar
(indicatief 15 werkdagen)
 • Online voorraad Tijdelijk niet beschikbaar
  (indicatief 15 werkdagen)
Garantie
 • i
Geniet met een gerust hart van jouw aankoop

Met de Art & Craft garantieverlenging kan je met een gerust hart van jouw aankoop genieten. Zo wordt de wettelijke garantietermijn aangevuld met 3 jaar éxtra garantie, inclusief volledige dekking van alle transport- en herstelkosten. Lukt het niet om jouw toestel te herstellen, betalen wij jou terug* !

Lees meer
Uitverkocht
 • Online voorraad Tijdelijk niet beschikbaar
  (indicatief 15 werkdagen)
Full service mogelijk

Volledige service levering tot het derde verdiep zonder lift, de plaats van levering dient bereikbaar te zijn via een geschikte trap/lift.
Uw nieuw toestel wordt geleverd, uitgepakt en aangesloten.
Inbouwtoestellen worden niet geïnstalleerd.
De Full service voorziet niet in plaatsing van stekkers, aansluitingen aan gasbuizen en aansluitingen aan waterleidingen.
Kostprijs = €19,99
Je kan deze optie aanduiden bij het plaatsen van je bestelling (stap 2)

14 dagen de tijd om te retourneren

Niet tevreden met je aankoop? Gelukkig kan je meestal je artikel retourneren. Dit is wel enkel mogelijk binnen de 14 dagen na ontvangst van je product. We rekenen er op dat we je artikel terug in dezelfde, ongebruikte staat ontvangen.

Ontdek meer

Beknopte Kenmerken

 • Energieklasse A++
 • Capaciteit trommel 7 kg
 • Droogsysteem Warmtepomp
Bekijk alle kenmerken

Info

T1 droger met warmtepomptechnologie met PerfectDry en FragranceDos voor nauwkeurig drogen en een frisse lucht.
- Nauwkeurig drogen van alle textielsoorten - Perfect Dry
- Heerlijk ruikend wasgoed zoals u dat wenst - FragranceDos
- Voorzichtige wasbehandeling met de SoftCare-trommel van Miele
- Geen reservoirs legen - ingebouwde condenswaterafvoerslang
- Wasbehandeling op schema - weergave voorprogrammering en resttijd

Ergonomische en grote opening
De Miele-deuren kunnen zeer ver worden geopend. Samen met de grote vulopening en de ergonomische vulhoek van de trommel is het vullen en legen van een Miele-droger zeer eenvoudig. U hebt beter zicht in de trommel, en uw rug wordt ontzien.

Miele-toestellen denken met u mee
Een Led-indicatie of het display geeft aan wanneer het condenswaterreservoir moet worden geleegd.

Wasbehandeling op schema
Met de voorprogrammering kunt u zelf instellen wanneer u het volgende wasprogramma wilt laten starten. Het kan heel veel voordeel opleveren als u de nachtstroom gebruikt of als het programma precies klaar moet zijn vlak voordat u bijvoorbeeld bijvoorbeeld van uw werk thuis komt. U kunt de start van een programma tot 24 uur van tevoren programmeren. Op het display kunt u aflezen hoe laat het huidige programma klaar zal zijn.

Signaal bij einde programma
Na afloop van het droogprogramma wordt u gewaarschuwd door een zoemer. Zo ligt uw fris gedroogde was niet onnodig lang in de trommel.

Comfortabel
Veel Miele-wasmachines zijn uitgerust met Led-trommelverlichting. De onderhoudsvrije Led's verlichten de Miele SoftCare-trommel perfect, zodat u bij het legen van de trommel geen enkel stuk wasgoed meer over het hoofd ziet. Heel handig, en mooi om te zien.

Draairichting van de deur kan worden omgedraaid
Bij veel Miele-wasmachines en -drogers van de nieuwste serie (jongste generatie) kunt u kiezen naar welke kant de deur draait. Zo opent u bijvoorbeeld bijvoorbeeld in een was/droogzuil beide deuren in dezelfde richting. Bij Miele-wasmachines wordt de deur al in de fabriek volgens uw bestelling gemonteerd. De deur van de drogers kunt u ter plekke aanpassen.

Heerlijk geurend wasgoed
Met de Miele-geurflacons - in vijf sensuele varianten - geeft u het wasgoed tijdens het drogen een luchtje naar eigen voorkeur. Miele laat de geuren maken door een familiebedrijf in Zuid-Frankrijk, waar al sinds 1871 geurtjes worden geproduceerd. Met behulp van een gepatenteerd proces zorgen de lokale parfumeurs voor het behoud van de waardevolle geuressences. Een gerecht dat je aangenaam frisse en natuurlijke geuren voor uw wasgoed.

Nauwkeurige droging dankzij de kalksensoriek
Nauwkeurige droging dankzij de kalksensor: met het gepatenteerde Perfect Dry-systeem wordt uw wasgoed tot in de puntjes gedroogd - ook bij bijzonder kalkhoudend water. Dat is bij droogkasten geenszins vanzelfsprekend. Want de hardheid van het water is van invloed op de meting van de hoeveelheid restvocht - en zo op het droogresultaat. Perfect Dry met kalksensoriek herkent het kalkgehalte van uw water en stemt de droging hierop precies af. Op deze manier voorkomt u dat uw was te droog wordt of juist te vochtig uit het toestel komt. De gewenste droogtegraad wordt altijd exact bereikt.

Tot 63% zuiniger dan energie-efficiëntieklasse A
Zo milieuvriendelijk kan uw was-droogmachine zijn: Miele-warmtepompdrogers verbruiken, afhankelijk van het model, tot 63% minder stroom dan de beste categorie (energie-efficiëntieklasse A) voorschrijft. Dit is te danken aan de zeer efficiënte Miele ProfiEco-motor en de gereguleerde compressor. Slechts ca. 0,2 kWh stroomverbruik per kilo wasgoed staat gelijk aan energie-efficiëntieklasse A en betekent voor u: de was drogen met een schoon geweten.

Het spaarwonder
De basis van de EcoComfort-droger is de bijzondere warmtepomptechnologie, waarbij de drooglucht met een warmtepomp wordt verwarmd. Anders dan bij een conventionele condensdroger wordt de eenmaal opgewekte warmte telkens opnieuw gebruikt. Daardoor overtreft de EcoComfort-droogkast van Miele de energie-efficiëntieklasse A met wel 42%.

Veiligheid tot in de kleinste details
In Miele-warmtepompdrogers wordt de warmtewisselaar beschermd door een effectief filtersysteem dat u niet hoeft te reinigen. Zo is het zeker dat het energieverbruik altijd laag blijft, gedurende de totale levensduur van het apparaat.

Verantwoording voor de toekomst
Miele houdt zich nu en in de toekomst serieus bezig met de klimaatverandering en de schaarste van energiebronnen. Bij Miele speelt het milieu in elk opzicht een grote rol: toestellen van Miele zijn recycleerbaar en zuinig in het stroom- en waterverbruik. In de productie worden milieuvriendelijke technologieën toegepast, en ook voor de logistiek en distributie streven wij naar een zo milieuvriendelijke oplossing.

Elke keer maximale efficiëntie
De aanduiding "Luchtkanalen reinigen" verwijst naar pluizen of vreemde bestanddelen in de luchtkanalen. Pluizen kunnen de luchtstroom verminderen en daarmee het energieverbruik bij het drogen verhogen. Met een schone pluizenzeef en -filters werkt uw droger net zo efficiënt als op de dag van aankoop.

Goed toegankelijk
De Miele-condensdroger van Miele filtert bijzonder effectief pluizen uit de circulerende lucht. Dat garandeert een vlekkeloze werking, lange levensduur en meer comfort; in vergelijking met de concurrent hoeft u de warmtewisselaars in Miele-drogers niet zo vaak te reinigen. Bij de warmtepompdrogers van Miele zorgen twee extra fijnfilters ervoor dat het toestel een leven lang goed functioneert. Alle filters zijn eenvoudig te reinigen.

Eersteklas oppervlak
Als enige fabrikant van elektrische huishoudtoestellen emailleert Miele de fronts van alle wasmachines, drogers en wasdroogcombinaties. Het hoogwaardige email is kras-, corrosie-, zuur- en zeepschuimbestendig, eenvoudig schoon te maken en kleurecht.

Zeer laag geluidsniveau
Behuizing en luchtkanalen van de Miele-warmtepompdrogers zijn zo geconstrueerd dat het geluid van stroming en trillingen tot een minimum wordt gereduceerd. Zo kunt u de droogkast gebruiken zonder dat anderen er last van hebben.

Minimaal vochtverlies - droge omgeving
Een belangrijke voorwaarde voor de kwaliteit van de was-droogmachine is de afsluiting van de deur. Hoe minder vochtig-warme lucht uit de droger ontsnapt, des te hoger is de condensatieklasse. Veel vocht in een gesloten ruimte is zeer onaangenaam: door condensvocht op de muur kunnen schimmels ontstaan en kan de constructie worden aangetast. Miele was-droogmachines zijn zeer goed afgesloten, en hebben daarmee de hoogste condensatie-efficiëntie.

Exclusieve bescherming van uw toestel
Met de exclusieve apparaatgarantie van Miele bieden wij u een verlenging van de garantie van naar keuze 5 of 10 jaar. Na betaling van een kleine vergoeding hoeft u tijdens de looptijd van de garantie geen reparatiekosten te betalen; u profiteert van maximale zekerheid en de beste service voor uw hoogwaardige huishoudelijke toestellen van Miele. U kunt de garantie op het toestel van Miele op elk moment tijdens de 2-jarige Miele-garantie afsluiten.

Voor een snel onderhoud
Alle wasmachines en droogkasten van Miele beschikken over een geïntegreerd pc-interface. Als er een storing optreedt kan de servicetechnicus met een laptop communiceren met uw toestel en zo snel de fout opsporen.

Geen toegang voor onbevoegden
Staat uw apparaat in een gemeenschappelijke ruimte? U kunt het beveiligen tegen gebruik door anderen door een pincode te programmeren. Is deze functie geactiveerd, dan kunt u het apparaat pas gebruiken nadat u de geprogrammeerde pincode hebt ingevoerd.

Langer in de warme luchtstroom
Door de unieke honingraatstructuur wordt het wasgoed in de draaiende trommel verder naar boven gevoerd. Daardoor zweeft het wasgoed langer in de warme luchtstroom, wordt het gelijkmatiger gedroogd en heeft het minder te lijden van de mechanische belasting.

Variabel van 1 tot 9 kg
De afgeronde zachte meeneemribben van de SoftCare-trommel van Miele gaan zelfs behoedzaam om met grote ladingen of grote stukken wasgoed. Met een beladingscapaciteit tot 8 kg biedt Miele voor iedereen een passend toestel.

De draairichting van de trommel automatisch omkeren
Alle Miele-condensdrogers, ook de droogkasten met warmtepomptechnologie, beschikken over een geïntegreerde condenswaterafvoerleiding met omwikkelde slang. U kunt zo het condenswater rechtstreeks in de wastafel of in de sifon pompen, zodat u het condenswaterreservoir niet meer hoeft te legen.

Automatisch losschudden
Als u het textiel niet direct na afloop van het programma uit de machine kunt nemen, zorgt de kreukbeveiliging ervoor dat het wasgoed goed wordt losgeschud, waardoor het niet kreukt.

Wasbescherming met de unieke honingraatstructuur
Door de unieke honingraatstructuur wordt het wasgoed in de draaiende trommel verder meegenomen naar boven. Daardoor zweeft het wasgoed langer in de warme luchtstroom en wordt het gelijkmatiger gedroogd. In de verdiepingen van de honingraat ontstaan luchtkussens die het wasgoed zacht opvangen. Uw textiel wordt zo veel behoedzamer behandeld en heeft na het drogen veel minder kreuken. Strijken wordt zo nog gemakkelijker.

Reviews

Gemiddelde score
9 / 10 :
 • 9 / 10 :
  Door: op

  Na een paar keer een ander merk te hebben gehad,nu toch weer gekozen voor een Miele. Ook vanwege het milieu gekozen voor een warmtepompdroger. Hij doet het fantastisch! Wel jammer dat je via een soort pijltjestoetsen de droging kunt kiezen.

  Bron: kieskeurig.nl

  • + Droogt erg goed
  • + Geurtje is toe te voegen
  • + Filter is goed bereikbaar/schoon te houden
  • + Ruime vulopening
  • + Rustig
  • - Waterbak niet te legen bij open deur
  • - Alle toetsen door voor de juiste keuze
  • - Uiterlijk past niet bij mijn Miele wasmachine

Reviews

Gemiddelde score
9 / 10 :
 • 9 / 10 :
  Door: op

  Na een paar keer een ander merk te hebben gehad,nu toch weer gekozen voor een Miele. Ook vanwege het milieu gekozen voor een warmtepompdroger. Hij doet het fantastisch! Wel jammer dat je via een soort pijltjestoetsen de droging kunt kiezen.

  Bron: kieskeurig.nl

  • + Droogt erg goed
  • + Geurtje is toe te voegen
  • + Filter is goed bereikbaar/schoon te houden
  • + Ruime vulopening
  • + Rustig
  • - Waterbak niet te legen bij open deur
  • - Alle toetsen door voor de juiste keuze
  • - Uiterlijk past niet bij mijn Miele wasmachine
 • 9 / 10 :
  Door: op

  h

  Bron: kieskeurig.nl

  • + stil
  • + droogt prima
  • + makkelijke om te bedienen
  • - valt wel eens wat korte haren langs filter
 • 9 / 10 :
  Door: op

  De keuze voor een Miele droger was niet moeilijk, omdat ik er al 15 jaar een had. Maar vanwege verhuizing gekozen voor een nieuwe. Geen stof-filter meer in de deur, waardoor de pluizen rond vliegen als je de deur open doet.

  Bron: kieskeurig.nl

  • + Geurflacons
Schrijf een review en maak kans op een waardebon van € 100

Kenmerken

Design
 • Kastontwerp Vrijstaand
 • Type lader Voorbelading
 • Droogsysteem Warmtepomp
 • Kleur Wit
 • Deurscharnieren Links
 • Soort bediening Knoppen, Draaiknop
 • Display ingebouwd Ja
 • Beeldscherm type LED
 • Trommel type Honeycomb
 • Lengte snoer 2 m
 • Ingebouwde condensafvoer Ja
Prestatie
 • Capaciteit trommel 7 kg
 • Droogklasse A
 • Droog programma's Katoen, Delicaat/zijde, Jeans/denim, Wol
 • Duur cyclus 137 min
 • Geluidsniveau 66 dB
 • Anti-kreuk functie Ja
Ergonomie
 • Uitgestelde start timer Ja
 • Verlichting in trommel Ja
 • Resterende tijd indicatie Ja
 • Waarschuwingssignaal Ja
 • Kinderslot Ja
 • Waterniveau-indicator Ja
 • Filter schoonmaak indicator Ja
 • Indicator watertank vol Ja
Energie
 • Energieklasse A++
 • Netbelasting 1100 W
 • AC invoer voltage 220-240 V
 • AC invoer frequentie 50 Hz
 • Huidige waardering 10 A
 • Stroomverbruik (in standby) 1.5 W
 • Stroomverbruik (indien uit) 0.15 W
 • Energie consumptie 1.73 kWu
 • Jaarlijks energieverbruik 211 kWu
 • Warmtebron Electrisch
Gewicht en omvang
 • Breedte 596 mm
 • Diepte 636 mm
 • Hoogte 850 mm
 • Gewicht 61000 g
 • Diepte wanneer de deur open is 1054 mm
Overige specificaties
 • Droog programma's Katoen, Delicaat/zijde, Jeans/denim, Wol
Miele TKB 150 WP Droogautomaat

Miele TKB 150 WP Droogautomaat

€ 804,78
Tijdelijk niet beschikbaar
(indicatief 15 werkdagen)
Uitverkocht