Manfrotto MVA518W Sympla Adjustable Handles

Niet leverbaar
  • Online voorraad Verkrijgbaar op bestelling
  • Online voorraad Verkrijgbaar op bestelling

Beknopte Kenmerken

  • Kleur Zwart
  • Gewicht 900 g
  • Kleur Zwart
Bekijk alle kenmerken

Info

Iedere mens is anders in lengte en bouw en als het gaat om iets zo belangrijk als een professionele video rig, heeft iedereen zijn eigen voorkeur voor comfort en ondersteuning. De handgrepen zijn waar de ergonomie en flexibiliteit van SYMPLA uitblinken: gemonteerd op kogelgewrichten (geïnspireerd door professionele fotografische Manfrotto koppen), kunnen ze snel worden ingesteld breder, dichter, verticaal, horizontaal of op elke tussenliggende hoek, 360 ° gedraaid ... zelfs ondersteboven - in welke positie je het meest stabiele en meest comfortabele vindt.

SYMPLA Verstelbare handgrepen worden gemonteerd op een Universele houder met twee flyout armen die onafhankelijk van elkaar kunnen worden gedraaid om de handvatten dichter bij elkaar brengen of zet ze verder uit elkaar te zetten.

De handgrepen draaien op kogelgewrichten voor eenvoudiger afstellen: een draai van de interne vergrendeling koppelt elke handgreep los of blokkeert alle bewegingen. De handgrepen kunnen worden ingesteld in de gebruikelijke verticale of bijna verticale posities, maar ook horizontaal zoals een motorstuur. Wanneer een SYMPLA rig is gemonteerd op een videokop, kunnen de handgrepen gebruikt worden als dubbele pan bars.

De PVC-vrij instelbare handles worden geleverd met twee metalen afstandhouders die kunnen worden aangebracht tussen het handvat en het kogelgewricht om de armen te verlengen.

Dezelfde afstandhouders kunnen ook gebruikt worden met de klem-handgrepen en joystick afstandsbedieningen.

Gewicht: 0.9 kg

Draagkracht: 5kg

Reviews

Dit product is nog niet beoordeeld!
Schrijf een review Schrijf een review en ontvang €5,- korting bij je volgende bestelling

Kenmerken

Technische details
  • Kleur Zwart
Gewicht en omvang
  • Gewicht 900 g
Kleur
  • Kleur Zwart