Opgelet : 21 juli is een officiële feestdag. Gelieve er rekening mee te houden dat je levering een dag later dan voorzien zal plaatsvinden. Sluiten

Amerikaanse koelkasten

Toon filters

Bovendien hebben al onze Amerikaanse inbouwkoelkasten energieklasse A++. Dat betekent dat het jaarlijkse verbruik laag is. Ook al is een Amerikaanse koelkast met energieklasse A++ een flinke investering, u verdient de investering terug doordat uw energierekening omlaag gaat. Vergelijk het jaarlijkse energieverbruik in kWh met uw oude toestel en u ziet direct hoeveel elektriciteit u bespaart. Daarmee doet u uw portemonnee een plezier en ook het milieu.

Een Amerikaanse koelkast online bestellen

Bij Art & Craft kunt u eenvoudig vanuit uw luie stoel bestellen. Bekijk op uw gemak ons aanbod en vind de juiste Amerikaanse inbouwkoelkast die aan al uw wensen en eisen voldoet. Omdat u ook een Amerikaanse koelkast in kunt bouwen, kunt u deze naadloos bij de rest van uw keuken aan laten sluiten. De deur bekleedt u eenvoudig met een afdekdeur in de juiste kleur en stijl. Onze Amerikaanse koelkasten worden gratis bij u thuis geleverd.

Heeft u nog vragen over onze koelkasten? Wilt u meer weten over bepaalde technologieën of mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers. We geven u graag de informatie die u nodig heeft om een keuze te kunnen maken. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Mariakerke of Sint-Denijs-Westrem om zelf te ervaren wat onze Amerikaanse koelkasten voor uw keuken kunnen betekenen.

Naar boven