Pinksterenmaandag komt eraan & wij vieren dit mee! Dit wil zeggen dat er op maandag, 21/05/2018, geen pakketjes geleverd zullen worden. Sluiten

Lensbaby Creative Mobile Kit For Android / Iphone 5C

Niet leverbaar
  • Online voorraad Verkrijgbaar op bestelling
  • Online voorraad Verkrijgbaar op bestelling

Info

De Lensbaby Creative Mobile Kit stelt je in staat om met je mobiele telefoon alledaagse momenten vast te leggen met een unieke Lensbaby uitstraling. De Lensbaby Creative Mobile Kit bestaat uit twee voorzetlenzen, een unieke Kickstand en Lens Clip’s voor een snelle en flexibele bevestiging op diverse type iPhone en Android smartphones. De Lensbaby LM-20 lens geeft je een grote sweet spot van scherpte, omringd door geleidelijk toenemende vervaging. De Lensbaby LM-30 geeft een scherp, helder en cirkelvormig beeld in het midden, omgeven door herhaalde weerspiegelde beelden. Dit effect lijkt op dat van een caleidoscoop. Gebruik ze in combinatie met de gratis Lensbaby App om het meeste uit deze leuke lenzen te halen.

De Lensbaby Creative Mobile Kit is beschikbaar voor de iPhone 5, 5C, 5s, 6, 6 Plus, of Android smartphones. Gebruik de Lensbaby LM-20 of LM-30 met je eigen favoriete camera App of download gratis de speciaal ontworpen Lensbaby APP voor de best mogelijke Lensbaby foto ervaring. Bij het fotograferen met een willekeurige camera App zal het scherptepunt altijd in het midden zitten. Alleen met de gratis Lensbaby App is het mogelijk om de ‘sweet spot’ te verplaatsten over de foto en het zo te laten matchen met je eigen creatieve visie.

Reviews

Dit product is nog niet beoordeeld!
Schrijf een review Schrijf een review en ontvang €5,- korting bij je volgende bestelling