Leica M7 Body - Zilver

Niet leverbaar
  • Online voorraad Verkrijgbaar op bestelling
  • Online voorraad Verkrijgbaar op bestelling

Beknopte Kenmerken

  • Megapixels Niet gespecificieerd
  • Maximale ISO-waarde 6400
  • Schermdiagonaal Niet gespecificieerd
Bekijk alle kenmerken

Info

Snel, gebruiksvriendelijk en betrouwbaarKlassiekers zijn werken die immuun zijn voor de passerende grillen van het heden. Ze zijn nooit herschreven, maar geherinterpreteerd op basis van een veranderde wereld. De analoge Leica M7 is zo'n klassieker. Zilverhalogenidefotografie met een Leica M heeft een bijzondere aantrekkingskracht: het begrijpelijk proces van het blootstellen van de film en de chemische verwerking van hetzelfde stuk materiaal creëren een emotionele relatie met het onderwerp en de camera. De concentratie bij het nemen van de foto, de scherpe afwachting van de letterlijk tastbare beelden en de uitstekende resultaten zijn alle argumenten in het voordeel van analoge Leica M camera's.

Intuïtieve fotografieAls alternatief voor de vertrouwde handmatige methode van diafragma's aanpassen - die natuurlijk, kan nog steeds worden gebruikt - biedt de Leica M7 een handige, continu variabel, diafragmavoorkeuze modus met een belichtingsvergrendeling via de ontspanknop. Zo kunt u gemakkelijk scherpstellen en dus uw volledige aandacht besteden aan het nemen van de foto.

Veelzijdige blootstellingMet zijn reeks intelligente functies, geeft de M7 u vele mogelijkheden voor beeldcompositie. TTL flitsbelichting meting houdt het risico weg van flitsfotografie. Creativiteit wordt aangeboden door synchronisatiesnelheden tot 1/1000 s en flitssynchronisatie op het tweede gordijn.

Werk comfortabelDe, ergonomisch vlak naast de ontspanknop gelegen, ON / OFF-knop activeert de elektronica van de Leica M7 bij inschakeling en schakelt de ontspanknop uit wanneer de camera wordt uitgeschakeld. Er is nu een keuze uit handmatige of automatische filmgevoeligheidsinstelling (met de DX codering), waardoor het risico van vervelende belichtingsfouten als gevolg van verkeerde ISO instellingen verminderd. De traploze diafragmavoorkeuzemodus zorgt voor een betrouwbare en nauwkeurige belichting. Het systeem dat uniek is voor meetzoeker camera's geeft een duidelijk leesbare weergave van alle informatie in de zoeker van de Leica M7 - zelfs in lastig licht.

Reviews

Dit product is nog niet beoordeeld!
Schrijf een review Schrijf een review en ontvang €5,- korting bij je volgende bestelling

Kenmerken

Fotokwaliteit
  • Megapixels Niet gespecificieerd MP
Belichting
  • Maximale ISO-waarde 6400
Beeldscherm
  • Schermdiagonaal Niet gespecificieerd "