Microgolf & Ovens

Van ontdooien tot een compleet bereid gerecht: de microgolven en ovens bij Art & Craft hebben het allemaal. Met een grote verscheidenheid aan programma’s voor bijna oneindig veel mogelijkheden bij het bereiden van gerechten. Ontdooien, grillen, met een geïntegreerde klok en meerdere automatische programma’s. En wat dacht u van de inverter technologie? Deze technologie zorgt ervoor dat uw eten gelijkmatig opgewarmd wordt. De inverter regelt zelf het vermogen terwijl uw bord, schaal of kopje in de magnetron ronddraait. Er wordt, in tegenstelling tot oudere apparaten, constant warmte afgegeven maar wel alleen dat vermogen dat nodig is. Het komt dan niet voor dat uw eten in het midden nog koud is en aan de rand al pruttelt.   Lees meer

Toon filters

Duurzaamheid staat voorop


De microgolf en oven van tegenwoordig scoren daarnaast hoog op het punt van energiezuinigheid. Omdat fabrikanten steeds meer op het milieu letten en duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan, zult u nauwelijks nog apparaten tegenkomen met een energielabel lager dan energieklasse A. Zo denken we aan het milieu en aan uw energierekening. Daarnaast is het type apparaat uiteraard bepalend voor de energiezuinigheid. Wist u bijvoorbeeld dat een grote combimagnetron met heteluchtfunctie energiezuiniger is dan alleen een oven? En dat een heteluchtoven zo’n 15% zuiniger (en sneller is) dan een gewone elektrische oven? Door deze gegevens mee te nemen in uw keuzeproces, zult u niet teleurgesteld worden.

En ook de designs zijn enorm gevarieerd en passen naadloos bij ieder interieur. Bekijk de aantrekkelijke modellen in bijvoorbeeld modern zwart of roestvrij staal en laat u overtuigen door de aansprekende materialen, scherpe prijzen en vooraanstaande merken. U kunt een microgolf of oven direct online bestellen.

Naar boven