Wijnkoelkasten

Wenst u uw wijn langdurig te bewaren of uw wijn op de juiste temperatuur drink klaar te serveren? Ontdek dan de inbouw-wijnkoelkasten bij Art & Craft en creëer dezelfde luchtvochtigheid, temperatuur en gefilterde lucht als in een echte wijnkelder. Of u bewaart gewoon enkele flessen in een optimale toestand voor regelmatig gebruik.   Lees meer

Toon filters

Wanneer u in uw keuken ruimte heeft voor een inbouw-wijnkoelkast, kan dat een bijzonder luxe aanvulling bij uw andere apparatuur zijn. Of u nu ruimte wilt voor 4 of 140 wijnflessen, een wijnkoelkast is de meest ideale plek om ze in optimale conditie te bewaren. En dankzij de topmerken van Art & Vintage bent u verzekerd van de beste kwaliteit voor een scherpe prijs.

Wat dacht u bijvoorbeeld van het bekende merk Avintage? De combinatie van een elegant design en vooruitstrevende technologieën zorgen voor de ultieme smaakervaring. In ons aanbod vindt u Avintage wijnkoelkasten voor zowel rijpen, serveren of multifunctionele wijnkoelkasten die uw wijn verbeteren en zijn potentieel ontplooien.

De juiste wijnkoelkast vinden

Welke wijnkoelkast het beste bij uw wensen en eisen aansluit, ontdekt u eenvoudig in ons gevarieerde assortiment. U kunt ons aanbod bijvoorbeeld filteren op energieklasse. Wijnkoelkasten met energieklasse A of A+ zijn het meest zuinig. Een verschil in energieklasse betekent een verschil in jaarlijks verbruik en dus een verschil voor uw energierekening en voor het milieu.

Verder kunt u natuurlijk letten op andere functionaliteiten als de kleur en het materiaal, het aantal schappen en temperatuurzones, het geluidsniveau en de haalbare temperaturen. Zo vindt u gegarandeerd een passende wijnkoelkast. U kunt het product van uw keuze eenvoudig online bij ons bestellen. We bezorgen uw koelkast, indien voorradig, al binnen enkele werkdagen.

Naar boven