Handmixers

Wanneer u een nieuwe mixer nodig heeft, kunt u kiezen voor een handmixer of staafmixer. De hoofdtaak van een handmixer is kloppen, roeren, mengen en kneden. Ideaal voor het maken van beslag, om slagroom te kloppen of deeg te kneden. Omdat een handmixer geen mesjes heeft, in tegenstelling tot een staafmixer, is hij bijvoorbeeld niet geschikt om mee te pureren. Er zijn echter ook handmixers waar een staafmixervoet aan gekoppeld kan worden, in plaats van de kloppers. Zo combineert u de voordelen van een handmixer met de voordelen van een staafmixer.   Lees meer

Toon filters

Bij Art & Craft vindt u een ruim aanbod handmixers voor een aantrekkelijke prijs. Bekende merken als Philips, Braun en Bosch zorgen voor een assortiment met meer dan voldoende keuze. Zet uw wensen op een rijtje en vindt de handmixer die perfect bij uw behoeften past. Hoeveel snelheidsstanden wilt u bijvoorbeeld? Mag uw handmixer een flitsende kleur hebben of gaat u liever voor een neutrale kleur? Wilt u een mixer met of zonder kom en met een turboknop? Wat uw wensen ook zijn, bij Art & Craft slaagt u gegarandeerd.

Handmixer kopen

U kunt bij ons uw handmixer direct online kopen. Wij leveren uw bestelling al binnen enkele werkdagen. Bestellingen van meer dan € 50,- bezorgen we bovendien gratis. En u krijgt ook nog eens 14 dagen de tijd om te bedenken of u uw handmixer wilt houden en daarbij nog eens 2 jaar garantie.

Vindt u het lastig om te beslissen welke handmixer u het beste kunt kopen? Onze medewerkers helpen u hier graag bij. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis over onze handmixers kunnen wij al uw vragen uitgebreid beantwoorden en u vakkundig van advies voorzien. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Naar boven