Opgelet: Door de extreme weersomstandigheden kan uw levering een dag vertraging oplopen. Bedankt voor uw begrip. Sluiten

Airfryers

Frituren zonder een overvloed aan olie, vetluchtjes en die lastige schoonmaak? De airfryers van Art & Craft zijn hiervoor de perfecte oplossing. Ga voor 80% minder vet met dezelfde overheerlijke en krokante smaak. Bij ons vindt u een ruim assortiment airfryers voor een aantrekkelijke prijs.   Lees meer

Toon filters

Een airfryer is multifunctioneel. U kunt hem gebruiken om bijvoorbeeld frietjes in te bakken, maar ook om worstenbroodjes, kippenvleugeltjes of vis op een gezondere manier te bereiden. U kunt het zo gek niet bedenken of het is te bereiden in een airfryer. Grillen, bakken, roosteren en braden worden optimaal gecombineerd in deze alles-in-één oplossing.

Wat vindt u belangrijke eigenschappen voor een airfryer? Vindt u het bijvoorbeeld fijn als het mandje in de vaatwasmachine schoon te maken is? Of is een geïntegreerde timer voor u ideaal zodat u het eten er tijdig uit kunt halen? Wilt u graag een extra laag in uw multicooker zodat u er nog meer etenswaren in kwijt kunt? Van 0 tot 2 kg kunt u kwijt in één van de airfryers van Art & Craft.

Airfryer online bestellen

Loopt het water u al bijna in de mond? Bekijk dan op uw gemak het uitgebreide aanbod airfryers van Art & Craft. Bekende merken als Philips en Delonghi zorgen ervoor dat u de hoogste kwaliteit, een zuinig apparaat en een scherpe prijs mag verwachten. En dat in combinatie met de uitstekende service van Art & Craft. Wij bezorgen uw airfryer gratis en vakkundig bij u thuis. Wanneer u vandaag nog bestelt, heeft u uw apparaat over het algemeen morgen al in huis!

Heeft u nog vragen over ons aanbod of onze service? Neem dan vrijblijvend telefonisch of per e-mail contact met ons op.

Naar boven