Food processors

Foodprocessors zijn vooral geschikt om te hakken, snijden, pureren en raspen. Ze hebben een roterend hakmes voor het hakken van bijvoorbeeld uien en kruiden. Daarnaast zijn er opzetstukken met snijschijven voor raspen en het snijden van plakjes. Met een foodprocessor hoeft u heel wat vervelende karweitjes dus niet meer zelf te doen. Een ui of wortel heel fijn snijden bijvoorbeeld laat u voortaan gewoon aan uw food processor over!   Lees meer

Toon filters

De bekende merken Magimix, KitchenAid, Kenwood en vele anderen komen met foodprocessors met een heel arsenaal aan accessoires, zoals schijven voor het zelf snijden van friet. Maar ook voor het kloppen van slagroom of eieren of het bereiden van brooddeeg kunt u een keukenmachine gebruiken. Er is maar weinig wat een keukenmachine niet kan!

Een keukenmachine bestellen

Art & Craft heeft een ruim en gevarieerd assortiment foodprocessors in alle kleuren en maten. Van roestvrij staal tot blauw of violet en in allerlei prijscategorieën. Bekijk op uw gemak de mogelijkheden, voeg de foodprocessors die uw voorkeur hebben toe aan de vergelijking en zie in een oogopslag welke keukenmachine het beste aan uw wensen of eisen voldoet.

Vindt u het desondanks moeilijk een keuze te maken? Onze deskundige medewerkers staan graag voor u klaar om met u mee te denken en u te adviseren over de kenmerken en mogelijkheden van onze food processors. Samen bespreken we wat u met uw food processor wilt gaan bereiden, wat uw budget is, wat hij allemaal moet kunnen en welke food processors er dan voor u uitspringen. We zorgen ervoor dat u binnenkort al aan de slag kunt want we bezorgen uw foodprocessor snel en gratis bij u thuis!

Naar boven