Broodmachines

Snel en eenvoudig uw eigen brood bereiden wordt met de broodmachines van Art & Craft kinderspel. De ingrediënten in de bakvorm, het juiste programma kiezen en even later heeft u de warme bakker in uw eigen huis.   Lees meer

Toon filters

De heerlijke geur van versgebakken brood in uw keuken, een warme snee brood op uw bord, er kan weinig op tegen een zelfgebakken brood. Met een broodmachine is het een fluitje van een cent. Of u nu voor bijvoorbeeld een Domo, Panasonic of Inventum kiest, met de automatische programma’s hoeft u maar weinig zelf te doen. Stokbrood, baguettes, gewoon brood, Frans brood, volkorenbrood, zoet brood, snel brood, glutenvrij brood, zoutvrij brood, omega 3-brood, broodbereiding, pizzadeeg, cake, jam of pasta, voor ieder gerecht is een apart programma beschikbaar. Voeg de ingrediënten toe, kies het juiste programma en de broodbakmachine doet het werk voor u. En wanneer u kiest voor uitgestelde start, hoeft u er ’s ochtends niet eens vroeg voor op te staan.

Broodbakmachine bestellen

U kunt zo’n handige broodbakmachine online bestellen bij Art & Craft. Bij ons vindt u een ruim assortiment broodmachines voor aantrekkelijke prijzen. De meeste broodmachines kunt u binnen een dag al in huis hebben. Ze worden gratis bij u thuis bezorgd en u krijgt 2 jaar garantie.

Dus vindt u het leuk om zelf brood te bakken of bent u genoodzaakt omdat u bijvoorbeeld een glutenallergie heeft? Bekijk ons aanbod dan online en maak uw keuze. Wilt u graag hulp of advies van één van onze specialisten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We kijken graag samen met u welke broodmachine het beste bij uw bakwensen aansluit.

Naar boven