Inbouwwasmachines

Om het wassen zo comfortabel mogelijk te maken, is een goede wasmachine natuurlijk onmisbaar. Door de laatste innovatieve ontwikkelingen wast u tegenwoordig uw kleding uiterst efficiënt en dat zelfs met lagere wastemperaturen. Bij inbouwwasmachines wordt de laaddeur praktisch onzichtbaar want u kunt hem volledig bekleden in het design van uw woonomgeving. Dat is het grote voordeel van onze inbouwwasmachines!   Lees meer

Toon filters

Of u er nu voor kiest om uw wasmachine in te bouwen in uw keuken, met een passend keukenfrontje ervoor, of achter een wand in uw berging waar ook uw droger staat bijvoorbeeld, met de inbouwwasmachines van Art & Craft zit u altijd goed. Merken als Smeg, Siemens en AEG zorgen voor de kwaliteit die u van deze topmerken mag verwachten. En dat voor een aantrekkelijke prijs!

Natuurlijk is het belangrijk om op de energieklasse te letten. Die bepaalt immers wat uw jaarlijkse verbruik is en hoe hoog uw energierekening is. Maar er zijn nog veel meer eigenschappen waar u op kunt letten, zoals het type lader, soort bediening, trommelinhoud, wascapaciteit en aantal wasprogramma’s. Er zijn zelfs inbouwwasmachines met sopschuimbewaking, startvertraging en een doseringsassistent. En wasmachines waar u ook meteen mee kunt drogen!

Inbouwwasmachine bestellen

Bij Art & Craft kunt u eenvoudig online een inbouwwasmachine bestellen. Wij bezorgen gratis en al binnen enkele werkdagen bij u aan huis. Uw oude toestel nemen we bovendien gratis weer mee terug. Een inbouwwasmachine bestellen bij Art & Craft biedt u dus vele voordelen.

Vindt u het moeilijk te bepalen welk model van alle inbouwwasmachines het beste bij u past? Onze specialisten staan voor u klaar om u van het allerbeste advies op maat te voorzien. Schroom dus niet en neem vrijblijvend contact met ons op.

Naar boven