Inbouwvriezers

Of u nu maar een beetje of net heel veel wenst in te vriezen, Art & Craft beschikt voor elk huishouden en elke behoefte over een geschikte inbouwdiepvriezer. Door de vele verschillende groottes en allerlei praktische extra’s vindt u beslist een model dat optimaal in uw keuken past.   Lees meer

Toon filters

Een inbouwvriezer is een onmisbaar apparaat in iedere keuken. Voor het langer bewaren van brood, ijs, taart of soepen, in uw vriezer kunt u alles kwijt. Inbouwvriezers komen in alle groottes en hoogtes, met witte of transparante laden zodat u precies kunt zien wat erin zit, en zelfs met uitschuifbare manden en legplanken in verstelbare hoogtes. Ideaal wanneer u bijvoorbeeld een keer een groot stuk vlees in wilt vriezen!

Ook allerlei praktische functionaliteiten als het No Frost systeem, zodat u uw diepvries niet eens in de zoveel tijd helemaal hoeft te laten ontdooien, of het SuperFrost systeem, dat ervoor zorgt dat uw etenswaren extra snel bevriezen, zijn mogelijk. Er zijn zelfs inbouwdiepvriezers met een ingebouwde ijsdispenser. U leest het, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Inbouwdiepvriezers kopen

Online kunt u op uw gemak het totale aanbod inbouwdiepvriezers van Art & Craft bekijken en u verbazen over de vele mogelijkheden. U kunt enkel inbouwdiepvriezers kopen van A-merken als Liebherr en Bosch met een uitstekende, zuinige energieklasse. Wat betreft het inbouwen, kunt u kiezen voor een decorkader, deur op deur of glijsysteem.

En wat dacht u van onze uitstekende service? Gratis levering, indien gewenst zelfs tot de derde verdieping. En dan nemen we uw oude toestel ook nog eens gratis mee terug! Bestel dus vandaag nog om uw inbouwvriezer binnenkort al in huis te hebben.

Naar boven