Inbouwvaatwassers met zichtbaar bedieningspaneel

Door de inbouwvaatwassers met zichtbaar bedieningspaneel van Art & Craft vergeet u al snel hoeveel werk afwassen vroeger was. Snel, efficiënt en grondig zijn maar een paar troeven van ons ruime aanbod in vaatwassers. Een etentje met vrienden of familie? Uw vaatwasser van Art & Craft zorgt voor een stralend schone vaat.   Lees meer

Toon filters

Met een inbouwvaatwasser met zichtbaar bedieningspaneel in de kleur die u mooi vindt, kunt u eenvoudig vanaf de buitenkant de vaatwasser bedienen. De vaatwasser is netjes ingebouwd en de voorkant kunt u nog bekleden met hetzelfde frontje als de rest van uw keuken. Zo wordt het één geheel.

Onze inbouwvaatwassers met zichtbaar bedieningspaneel zijn in verschillende varianten verkrijgbaar. U heeft voor het bestekcompartiment bijvoorbeeld de keuze uit een lade of een mand. Ook varieert het aantal couverts van 6 tot 15 couverts. Verder is er nog verschil in geluidsniveau en energieklasse. Alle inbouwvaatwassers bij Art & Craft hebben energieklasse A of hoger, waardoor u altijd verzekerd bent van een zuinige vaatwasser met zichtbaar bedieningspaneel.

Inbouwvaatwasser met uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Bekijk het complete aanbod inbouwvaatwassers met zichtbaar bedieningspaneel eenvoudig online bij Art & Craft. We verkopen enkel A-merken als Miele en Bosch met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Door onze vaatwassers met elkaar te vergelijken op de punten die u belangrijk vindt, zult u al snel tot een keuze komen over welke inbouwvaatwasser het beste bij uw wensen aansluit.

Online bestellen bij Art & Craft is zeer eenvoudig. U kunt veilig kopen, heeft 14 dagen de tijd om te retourneren en 2 jaar garantie. Uw inbouwvaatwasser wordt snel, gratis en vakkundig bij u thuis geleverd. Zelf afwassen is dus binnenkort al verleden tijd!

Naar boven