Volledig integreerbare vaatwassers

Door de volledig integreerbare inbouwvaatwassers van Art & Craft vergeet u al snel hoeveel tijd afwassen u vroeger kostte. Ons ruime aanbod vaatwassers is snel, efficiënt en wast uw vaat grondig schoon. Een diner voor vrienden of een lunch met collega’s, uw vaatwasser van Art & Craft zorgt voor een stralende vaat waar u geen omkijken meer naar heeft.   Lees meer

Toon filters

Een vaatwasser is zo geliefd omdat hij u veel werk uit handen neemt. Terwijl uw inbouwvaatwasser de vaat schoonmaakt, kunt u ondertussen deze tijd gebruiken om andere dingen te doen. En de vaatwassers van tegenwoordig zijn stukken zuiniger en geluidlozer dan de verouderde modellen. Bij de modellen van Art & Craft ziet u direct de energieklasse, waardoor u precies weet aan welk jaarlijks verbruik en welke waterconsumptie u moet denken. Ons ruime aanbod A, A+ en zelfs A++ en A+++ zorgt ervoor dat u altijd kiest voor een zuinige, volledig integreerbare inbouwvaatwasser.

Het bedieningspaneel van een volledig integreerbare vaatwasser is aan de buitenkant niet zichtbaar. Uw vaatwasser valt dus nauwelijks op in het interieur van uw keuken. Tenzij u kiest voor het opvallende design van een Smeg vaatwasser natuurlijk!

Inbouwvaatwasser bestellen

Bij Art & Craft vindt u een ruim aanbod volledig integreerbare inbouwvaatwassers in verschillende prijsklassen. Topmerken als Neff, Siemens en Zanussi leveren u de hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs. Maak uw keuze voor het aantal couverts dat u schoon wilt kunnen maken, een lade of mand als bestekcompartiment en de gewenste grootte. Let daarnaast op functionaliteiten als een uitgestelde start en andere speciale programma’s om tot de juiste keuze te komen.

U kunt de volledig integreerbare inbouwvaatwasser van uw keuze direct online bestellen bij Art & Craft. Wij leveren al binnen enkele werkdagen gratis bij u thuis!

Naar boven