Inbouwmicrogolfovens

Van ontdooien tot een compleet bereid gerecht: de inbouwmicrogolfovens bij Art & Craft hebben het allemaal. Met een grote verscheidenheid aan programma’s voor bijna oneindig veel mogelijkheden bij het bereiden van gerechten. In het ruime assortiment inbouwmicrogolfovens van Art & Craft vindt u altijd een geschikt model, voor het juiste budget en met de functionaliteiten die u zoekt.   Lees meer

Toon filters

Wanneer u een nieuwe keuken wilt of al aan het uitzoeken bent, is een inbouwmicrogolfoven uiteraard onmisbaar. Dit handige apparaat helpt u op verschillende momenten, bijvoorbeeld voor het bereiden van warme welk of een babyhapje, bij het ontdooien van brood of om een pofaardappel te bereiden. Met een inbouwmagnetron kunt u allerlei kanten op.

Ruim aanbod inbouwmagnetrons

Bekijk het ruime aanbod inbouwmagnetrons van Art & Craft op uw gemak. U vindt er topproducten van topmerken, zoals Siemens, Bosch of Smeg. Dankzij de vele merken die we verkopen heeft u ook wat betreft prijs en kleur veel keuzemogelijkheden. Ook het vermogen, de inhoud en de grootte lopen enorm uiteen. Hierdoor vindt u altijd een geschikt type inbouwmagnetron.

Daarnaast is het belangrijk voor uzelf op een rijtje te zetten welke functionaliteiten u onmisbaar vindt bij uw inbouwmicrogolfoven. Wilt u bijvoorbeeld een grill- of ontdooifunctie, een timer of kinderbeveiliging? Wat uw wensen ook zijn, u kunt uw favoriete inbouwmagnetron vandaag nog online bestellen. We bezorgen uw bestelling snel, vakkundig en gratis bij u thuis. Al binnen enkele werkdagen staat uw nieuwe inbouwmagnetron bij u thuis. Uw oude apparaat nemen we gratis weer mee terug. Heeft u nog vragen over onze inbouwmicrogolfovens of onze service? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze specialisten. We staan u graag te woord!

Naar boven