Telescopische dampkap

Telescopische dampkappen zijn vrijwel onzichtbaar en zorgen desondanks voor een schoon keukenklimaat. Bij het koken trekt u de telescopische dampkap gewoon naar buiten om uw keuken te verlossen van alle dampen en geurtjes. Art & Craft heeft verschillende aantrekkelijke modellen in haar ruime assortiment.   Lees meer

Toon filters

De belangrijkste eigenschap van een telescopische dampkap is dat hij pas zichtbaar wordt, als hij tevoorschijn wordt getrokken. Dat betekent dat deze afzuigkap nooit prominent aanwezig zal zijn in de keuken, maar smaakvol weggewerkt is. Als de afzuigkap niet in gebruik is, neemt hij weinig ruimte in beslag. Dat doet echter niks af aan de afzuigcapaciteit. Ook een telescopische afzuigkap is in verschillende praktische afzuigcapaciteiten verkrijgbaar voor keukens in verschillende groottes.

Telescopische afzuigkap met de kenmerken die u wenst

Omdat er zo’n ruim aanbod aan (telescopische) afzuigkappen verkrijgbaar is, is het slim u goed in de mogelijkheden te verdiepen. Vindt u het bijvoorbeeld fijn als het licht van de afzuigkap niet alleen praktisch is maar ook dimbaar? Vindt u het storend als een afzuigkap veel geluid maakt? Een verschil van een paar decibel kan al heel anders klinken. En vindt u het handig als het vetfilter in de vaatwasser af te wassen is? Het zijn slechts enkele kenmeren waar u over na kunt denken.

Onze medewerkers helpen u graag bij het maken van een keuze. Zij zijn expert op het gebied van dampkappen en kunnen u alles vertellen over het verschil tussen de ene en de andere telescopische dampkap. Neem vrijblijvend contact met ons op wanneer u vragen heeft over een telescopische afzuigkap of breng een bezoek aan één van onze showrooms. Wij geven u graag advies op maat.

Naar boven