Opgelet : maandag 1 mei is een officiële Belgische feestdag. Gelieve er rekening mee te houden dat je levering een dag later dan voorzien zal plaatsvinden. Sluiten

Integreerbare dampkap

De enige dampkap die zo goed als onzichtbaar in de bovenkast of het plafond kan worden geïntegreerd, is een integreerbare dampkap. Discreet en sterk in het verwijderen van alle dampen en geuren en ook nog eens stijlvol om naar te kijken. Art & Craft heeft een ruim aanbod integreerbare dampkappen van topkwaliteit.   Lees meer

Toon filters

Wanneer een bepaald merk integreerbare afzuigkap uw voorkeur heeft of wanneer u een specifiek budget in gedachten heeft, kunt u ons aanbod eenvoudig filteren en zo de keuze voor uzelf een stuk gemakkelijker maken. Wanneer u echter geen idee heeft, zijn er een aantal andere punten waar u op kunt letten. U kunt bijvoorbeeld kijken welke kleur of welk materiaal het beste bij de rest van uw keuken past, zoals roestvrij staal of wit. Daarnaast kunt u kijken naar de maximale afzuigcapaciteit van de integreerbare afzuigkap. Hoe snel wilt u dat de luchtjes uit uw keuken verdwijnen?

 Verder is het aantal snelheidsstanden alsook het geluidsniveau bij de verschillende snelheden iets om in de gaten te houden. Ook het aantal lampen en vetfilters en het jaarlijkse energieverbruik kan doorslaggevend zijn. Een integreerbare afzuigkap met een laag jaarlijks energieverbruik en goede energieklasse kan u jaarlijks flink wat geld besparen.

Een integreerbare afzuigkap online bestellen

Een integreerbare dampkap bij Art & Craft bestellen, levert u heel wat extra voordelen op. Ten eerste bezorgen wij snel, gratis en vakkundig. Wanneer u uw dampkap voor 17.00 uur bestelt, heeft u deze (indien voorradig) de volgende werkdag al in huis. We leveren indien gewenst zelfs op de derde verdieping, ook als er geen lift aanwezig is. Daarnaast nemen we uw oude afzuigkap gratis weer mee terug. Profiteer ook van de uitstekende service van Art & Craft en bestel uw integreerbare dampkap vandaag nog!

Naar boven