Inbouwdampkappen

Bij een nieuwe keuken hoort uiteraard ook een inbouwdampkap. Want u wilt natuurlijk niet dat iedere keer als u gekookt heeft de keuken nog lange tijd naar vis of bloemkool ruikt bijvoorbeeld. Wanneer u het aanbod inbouwdampkappen bekijkt, zult u tot de ontdekking komen dat er 5 soorten inbouwdampkappen zijn: Klassiek / onderbouw: deze algemeen bekende afzuigkap is eenvoudig onder een kastje of direct tegen de muur te plaatsen. Telescopische dampkap: deze inbouwdampkappen zijn bijna niet zichtbaar. U moet de afzuigkap uitschuiven en dan begint hij alle geurtjes en dampen op te nemen. Eiland dampkap: de naam zegt het natuurlijk al, eiland dampkappen zijn ideaal voor boven een kookeiland. Schouwdampkap: deze inbouwdampkappen zien eruit als een schouw. Ze zijn er in allerlei designs en afmetingen. Integreerbare dampkap: deze inbouwdampkap kan in het plafond geïntegreerd wordt. Dat is zo discreet dat u nauwelijks opmerkt dat de geurtjes verwijderd worden.   Lees meer

Toon filters

Voor een ideale luchtafzuiging dient de dampkap minimaal even groot te zijn als uw kookplaat. Daarnaast kunt u letten op de afzuigcapaciteit en het geluidsniveau. Weet u al waar uw voorkeur naar uitgaat? Art & Craft biedt een brede keuze aan afzuigkappen met diverse afmetingen, afzuigmogelijkheden en capaciteiten, zodat voor iedere keuken een perfecte oplossing te vinden is.

Bestel direct online

Onze inbouwdampkappen en andere inbouwapparaten zijn direct online te bestellen en worden gratis bij u thuis bezorgd. Dat doen we snel en vakkundig zodat de verbouwing in uw keuken gewoon door kan gaan. U krijgt bovendien 2 jaar garantie op uw afzuigkap waardoor u met een gerust hart uitgebreid kunt koken. Bekijk onze aantrekkelijke modellen met hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en maak een keuze!

Naar boven