Het is Pinksterenmaandag & wij vieren dit mee! Dit wil zeggen dat je bestelling een dagje later dan voorzien geleverd zal worden. Sluiten

Jbl S2-1224, subwoofer 12' (30CM)

Niet leverbaar
  • Online voorraad Verkrijgbaar op bestelling
  • Online voorraad Verkrijgbaar op bestelling

Info

Series II subwooferboxen bieden verbeterde efficiëntie en hogere output.

JBL gebruikt progressieve spiders voor een betere controle van de conus uitslag vergeleken met vaak gebruikte lineare spiders. Het voordeel is een sterk verbeterde gecontroleerde woofer ‘stroke’ met sterkere bass eigenschappen.

Met high-roll surrounds, gepatenteerde cone design en long-excursion, levert JBL een diepe, krachtige bas met een grotere nauwkeurigheid dan conventionele basreflex boxen. En met de exclusieve SSI™ (Smart Selectable Impedance) schakelaar kunt u tussen 2- of 4-ohm impedantie kiezen voor maximale configuratieflexibiliteit. Het is alles wat u zoekt in een compact, gemakkelijk installeerbare subwooferbox.

SSI (Selectable Smart Impedance)

De meeste caraudio systemen zijn gebaseerd op 2- of 4-ohm impedantie. Series II subwoofers beschikken over een exclusieve dual impedantie-schakelaar waarmee u de gewenste impedantie kunt selecteren. SSI, niet verkrijgbaar bij andere fabrikanten, stelt u in staat uw systeem opnieuw te configureren met een eenvoudige schakelaar.

High-roll surround

Series II subwoofers zijn uitgerust met een high-roll surround die superieure cone edge suspension biedt, met maximale excursion. Het verruimt niet alleen de cone ruimte maar biedt ook opmerkelijke lineaire stabiliteit en betrouwbaarheid.

Gepatenteerd cone design

JBL subwoofer cones zijn niet alleen gebouwd om te "bonzen", ze zijn ook gemaakt voor duurzaamheid. Series II subwoofers beschikken over een exclusief cone design die superieure stabiliteit en duurzame prestaties leveren.

Long excursion design

Hoe langer de excursion van een subwoofer is, hoe meer lucht het verplaatst. En hoe meer lucht het verplaatst, hoe meer bass u voelt. De long-excursion design in Series II subwoofers zorgen voor krachtige, doordringende bas output. Precies dat wat u zoekt.

Reviews

Dit product is nog niet beoordeeld!
Schrijf een review Schrijf een review en ontvang €5,- korting bij je volgende bestelling