Harman Kardon BT adaptor BTA 10

€ 69,97
In bestelling
Veilig kopen met BeCommerce

Art & Craft is gecertificeerd met het BeCommerce kwaliteitslabel. Dit wil zeggen dat wij gecontroleerd zijn door de onafhankelijke organisatie, Bureau Veritas Certification Belgium NV.

14 dagen de tijd om te retourneren

3 opties :
- Breng je artikel naar de winkel
- Je zorgt zelf voor het transport
- Wij halen je artikel op en sturen het terug (kostprijs €13.99)

Groot assortiment & 2 showrooms

Groot assortiment & 2 showrooms

Ontdek meer

Info

Stream draadloos audio naar elk willekeurig entertainmentsysteem.Niet elk entertainmentsysteem is geboren met Bluetooth®-aansluitmogelijkheden.

Maar dat mag u er niet van weerhouden draadloos uw favoriete muziek te streamen naar uw systeem vanuit uw smartphone of tablet.

De Harman Kardon® BTA 10 externe Bluetooth-adapter stelt u in staat draadloos naar het systeem te streamen vanaf elk draagbaar apparaat dat is uitgerust met Bluetooth. HARMAN TrueStream™-technologie betekent dat de draadloze audioverbinding van de hoogst mogelijke kwaliteit zal zijn. De BTA 10 beschikt zelfs over een LED-lampje om aan te geven wanneer het zoekt naar een Bluetooth-apparaat en wanneer het is verbonden, plus kabels voor het aansluiten van de adapter op uw entertainmentsysteem.

Productbeschrijving

Stream draadloos audio naar elk willekeurig entertainmentsysteem.Soms wilt u de hele kamer vullen met uw favoriete muziek, niet alleen uw hoofdtelefoon. En als uw thuisentertainmentsysteem al over Bluetooth®-capaciteit beschikt, kunt u draadloos audio streamen vanaf een draagbaar apparaat (bijvoorbeeld uw smartphone of tablet). Maar wat als uw systeem niet is uitgerust met Bluetooth-technologie? Geen probleem. De Harman Kardon® BTA 10 externe Bluetooth-adapter brengt een directe verbinding met uw entertainmentsysteem tot stand en stelt u in staat draadloos naar het systeem te streamen vanaf elk draagbaar apparaat dat is uitgerust met Bluetooth.

De HARMAN TrueStream™-technologie van de BTA 10 betekent dat de draadloze audioverbinding met uw entertainmentsysteem van de hoogst mogelijke kwaliteit zal zijn, ongeacht welk bronapparaat de audio levert. Voor uw gebruiksgemak beschikt de BTA 10 over een LED-lampje dat knippert terwijl wordt gezocht naar uw Bluetooth-apparaat en dat brandt als het met succes is gekoppeld. De BTA 10 wordt zelfs met kabels geleverd zodat u deze op uw entertainmentsysteem kunt aansluiten. Van thuissystemen tot draagbare luidsprekers tot luidsprekerdocks, de BTA 10 Bluetooth-adapter voegt voorzieningen voor draadloos streamen toe aan elk willekeurig audiosysteem met een stereo 3,5 mm Aux-ingang of stereo RCA-ingangen.

In een oogopslag:Draadloze audiostreaming vanaf mobiele apparatenHARMAN TrueStream-aansluitmogelijkhedenCompact formaatLED-lampje

Draadloze audiostreaming vanaf mobiele apparatenOf u nu vrienden op bezoek hebt of gewoon even zonder hoofdtelefoon wilt luisteren, met de BTA 10 externe Bluetooth-adapter kunt u van de muziek op uw smartphone of tablet genieten via uw audiosysteem thuis. Steek simpelweg de adapter in uw systeem en koppel deze met uw Bluetooth-apparaat.

HARMAN TrueStream-aansluitmogelijkhedenEr zijn verschillende Bluetooth-aansluitmogelijkheden. Het is geen verrassing dat de technici van Harman Kardon de beste gebruiken. De HARMAN TrueStream-technologie in de BTA 10 staat garant voor een verbinding van de hoogste kwaliteit, ongeacht de toepassing of het bronapparaat, en de best mogelijke luisterervaring bij het draadloos streamen van audio.

Compact formaatDe BTA 10, die een formaat van 50 bij 50 mm heeft, is klein genoeg om zo ongeveer overal te passen zonder de aandacht te trekken. Het doet simpelweg zijn werk, op sublieme wijze.

LED-lampjeDe BTA 10-adapter beschikt over een kleine LED-lampje dat knippert tijdens het zoeken naar uw Bluetooth-apparaat. Het lampje blijft branden om aan te geven dat de koppeling met uw smartphone of tablet is geslaagd.

Inhoud van de doos1 BTA 10 Bluetooth-adapter1 x 1 m stereo 3,5 mm naar stereo dubbele RCA-audiokabel1 x 1 m stereo 3,5 mm naar stereo 3,5 mm audiokabel1 voeding1 garantiekaartBeknopte installatiehandleiding

Kenmerken

Outputs
 • Audio (L,R) out 1
Poorten & interfaces
 • Speakers connectiviteit type RCA
 • Verbinding Bedraad en draadloos
Netwerk
 • Ethernet LAN Nee
 • Wi-Fi Nee
 • Bluetooth Ja
Radio
 • Frequentiebanden Nee
Optische drive
 • Optische drive Nee
Opslagmedia
 • Kaartlezer Nee
Video
 • 3D Weergave Nee
Technische details
 • Analoog - Jack Ja
 • Apple docking-compatibiliteit Nee
 • Afstandsbediening Nee
 • Kleur Zwart
Overige specificaties
 • Afstandsbediening Nee
Bekijk alle kenmerken Bekijk minder kenmerken

Reviews

Dit product is nog niet beoordeeld! Wees de eerste en maak kans op een waardebon van €€ 100 voeg een review toe
Harman Kardon BT adaptor BTA 10

Harman Kardon BT adaptor BTA 10

€ 69,97
In bestelling