Opgelet : 21 juli is een officiële feestdag. Gelieve er rekening mee te houden dat je levering een dag later dan voorzien zal plaatsvinden. Sluiten

Inbouwapparatuur

Toon filters

Er werden geen producten gevonden

Energieklasse

Als u van plan bent om in één keer een heleboel inbouwapparatuur aan te schaffen, doet u er slim aan om goed te letten op het energielabel van de apparaten. Een keukenapparaat verbruikt flink wat energie, zeker een verouderd model. Een ouder model keukenapparaat verbruikt vaak 3 keer zo veel energie als een nieuw model. Oude keukenapparatuur door nieuwe vervangen, is dus een slimme investering als u toch al aan het verbouwen bent, een investering die zichzelf terugverdient. Alleen dat bespaart u al energiekosten. En uw oude apparatuur nemen we gratis mee terug!

Ieder apparaat heeft een eigen energielabel waarop het jaarlijkse energieverbruik in kWh staat. Energieklasse A is het beste, maar bijvoorbeeld een vriezer met energieklasse A+ verbruikt nog steeds 2 keer zoveel energie als een vriezer met energieklasse A+++. Met zuinige inbouwapparatuur bespaart u dus flink op uw energiekosten en helpt u ook het milieu een handje.

Gratis bezorgd

Onze service en garantie laten niets te wensen over. We bezorgen uw inbouwapparatuur snel, vakkundig en gratis bij u thuis. Bekijk het assortiment hieronder en ontdek alle mogelijkheden. Wilt u de inbouwapparatuur graag eerst even in het echt bekijken in onze showroom, dan bent u van harte welkom in Mariakerke of Sint-Denijs-Westrem. Onze medewerkers staan voor u klaar om u uitgebreid te informeren en te inspireren.

Naar boven