Opgelet: Tijdens Photoday 2018 op zaterdag 17 november, zal onze winkel te Mariakerke gesloten zijn! Sluiten

Compact camera’s

De compact camera is klein en licht, wat ervoor zorgt dat je makkelijk en snel foto’s kunt maken. Deze camera’s worden vaak met automatische instellingen gebruikt, maar er bestaan er ook verschillende waarbij je zelf de instellingen kunt aanpassen naar behoeven. Zo kun je vaak zelf de sluitertijd en het diafragma instellen. Neem zeker eens een kijkje in ons assortiment hieronder! Wie overal goede foto’s wil maken en toch heel wendbaar wil zijn, doet er goed aan om een compact camera aan te schaffen. Dit veelzijdige fototoestel is, zoals de naam al aangeeft, heel klein en licht. U kunt er daarom snel en eenvoudig foto’s mee maken. Ideaal voor op vakantie, of tijdens uitstapjes. Gemak staat voorop! Bij Art & Craft bestelt u uw nieuwe compact camera direct online.   Lees meer

Toon filters

Voordelen compact camera’s

Compact camera’s bieden de volgende voordelen:

  • Het is een klein formaat camera, makkelijk mee te nemen in uw broekzak of tas;
  • Het is een lichte camera, dus goed vast te houden en stil te houden in uw hand;
  • U kunt een compact camera in automatische stand gebruiken;
  • U kunt bij veel modellen handmatig een aantal zaken instellen, zoals sluitertijd en diafragma;
  • Het lcd-scherm doet dienst als zoeker. U hoeft dus alleen te richten en te klikken!
  • Compact camera’s maken bijna geruisloos foto’s.

Met de meeste compact camera’s kunt u ook bewegend beeld vastleggen. Het maken van video’s en vlogs is daarom een fluitje van een cent.

Hoe kiezen uit alle compact camera’s?

Er zijn veel verschillende compact camera’s te koop. Bent u vaak in de buitenlucht of in de natuur, dan is een waterdicht fototoestel wellicht een goede keuze. Neemt u de camera mee als u gaat sporten, dan kunt u beter voor een schokbestendige variant gaan.
Kijk ook goed naar alle specificaties als u dat belangrijk vindt: het aantal megapixels, de optische zoom, de ISO-waarde (lichtgevoeligheid).
Compact camera’s zijn er niet alleen in het (standaard) zwart, maar ook in diverse flitsende designs en kleuren. Met welke kleur steelt u de show?

Gaat u ook voor een compact camera? Bij Art & Craft vindt u ongetwijfeld uw ideale, compacte fototoestel!

Naar boven